NBA

Els Timberwolves de Ricky Rubio acomiaden l’entrenador Ryan Saunders

Chris Finch serà el substitut de la primera víctima de la temporada a les banquetes de l’NBA

Els Timberwolves de Ricky Rubio acomiaden l’entrenador Ryan Saunders
1
Es llegeix en minuts

Els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio han comunicat aquesta matinada el cessament del seu entrenador principal, Ryan Saunders, després de la derrota del seu equip davant els New York Knicks (103-99). Els Wolves tenen el pitjor balanç de l’NBA amb 7 victòries i 24 derrotes i van encadenar la seva quarta ensopegada consecutiva. La franquícia de Minneapolis està ara pendent d’incorporar Chris Finch, ajudant dels Raptors, a qui volen oferir un contracte per més d’un any.

Ryan, fill de l’històric Flip Saunders, deixarà Minnesota amb un pobre balanç de 43-94 des que va substituir a les banquetes el que ahir a la nit va ser el seu rival, Tom Thibodeau, el gener del 2019. En dues temporades i mitja, el jove entrenador de 34 anys no ha sabut encaixar les peces d’una plantilla que es troba en crisi de joc i resultats.

Notícies relacionades

Malgrat les crítiques d’alguns jugadors com Lillard per fitxar algú d’un altre ‘staff’ en meitat de la temporada, els de Minnesota s’han decidit per Finch després d’algunes converses prèvies amb l’assistent, que veuen ideal per a l’equip. Segons fonts de l’operació, els ajudants de Saunders, entre els quals es troba Pablo Prigioni, sí que mantindran el seu lloc actual.

Ricky Rubio agafa responsabilitats en atac

En el partit d’aquesta passada nit, Ricky Rubio va brillar en la faceta ofensiva del joc, amb 18 punts que el van col·locar com a segon màxim anotador dels Wolves després del gran Karl-Anthony Towns (27 punts i 15 rebots). El base del Masnou va acabar amb 3 de 5 en triples i 6 assistències, però en defensa, com la resta de l’equip, no va poder frenar l’estrella dels novaiorquesos, Julius Randle (25 punts i 14 rebots). Un altre espanyol, Juancho Hernangómez, va tenir 11 minuts de joc en què va aportar 7 punts i 1 rebot per als cuers de la lliga.