NBA

Els quintets titulars de l’All-Star de l’NBA, decidits

Els dos jugadors més votats, LeBron i Durant, seran els capitans

Els quintets titulars de l’All-Star de l’NBA, decidits
2
Es llegeix en minuts

Aquest dijous l’NBA ha confirmat un dels esdeveniments més anhelats per als aficionats al xou americà. L’All-Star es disputarà el dia 7 de març a la ciutat d’Atlanta amb el mateix format que el 2020. Aquesta edició homenatjarà el malaguanyat Kobe Bryant i integrarà els tres concursos (esmaixades, triples i habilitats) un mateix dia.

Lebron James i Kevin Durant, que capitanejaran els dos equips, ja saben quins companys poden escollir en el quintet titular després que ahir a la nit acabessin unes votacions en les quals han sigut escollits a través d’una mitjana de vots d’aficionats (50%), premsa (25%) i els jugadors de la lliga (25%).

Els seleccionats a l’Oest van ser Lebron James (capità) amb gairebé 6 milions de vots, el base dels Warriors, Stephen Curry; els alers Luka Doncic i Kawhi Leonard, i el gegant dels Nuggets, Nikola Jokic.

I per l’Est, els jugadors titulars seleccionats per a l’esdeveniment seran Kevin Durant, amb 5,5 milions de vots, el seu company en els Nets, Kyrie Irving, el base dels Wizards, Bradley Beal, i els altres dos gegants Giannis Antetokoumpo i Joel Embiid.

El partit seguirà amb el mateix format dels últims anys: els dos equips competiran per guanyar cada quart i jugant amb un puntatge final en un últim període sense cronòmetre. Aquest últim objectiu serà sumar 24 punts al marcador de l’equip que vagi liderant després dels tres primers quarts, en homenatge a Kobe Bryant, quatre vegades guanyador de l’MVP de l’All-Star, que va morir el 26 de gener del 2020 i va lluir el ‘24’ en les seves deu últimes temporades amb els Lakers.

Notícies relacionades

Serà una festa reduïda a una sola nit, amb el concurs d’esmaixades en el descans del duel d’estrelles, i una minibombolla que tindrà lloc en un hotel exclusiu per a jugadors i entrenadors. L’esdeveniment destinarà gran part dels diners a entitats educatives de la comunitat afroamericana (HBCUs) i recolzament per al combat de la Covid-19.

Jugadors com Anthony Davis, Donovan Mitchell, Paul George, Jayson Tatum, Jimmy Butler i James Harden s’han quedat a l’espera dels suplents, que seran escollits en els pròxims dies pels entrenadors, i els capitans podran fer els seus equips definitius.