LA TORNADA DE LA NBA

Lowry i els Raptors ensenyen múscul davant uns Lakers discrets

El base va aportar 33 punts i 14 rebots en el triomf que demostra el bon moment dels campions

lmendiola54332491 los angeles lakers  lebron james  left  and jr smith  right 200802114744

lmendiola54332491 los angeles lakers lebron james left and jr smith right 200802114744 / Ashley Landis

2
Es llegeix en minuts

 El base Kyle Lowry va aportar un doble-doble de 33 punts, 14 rebots i sis assistències que el van deixar al capdavant de l’atac dels Raptors de Toronto, actuals campions de lliga, que van seguir dominant sobre Los Angeles Lakers, als quals van vèncer per 107-92 en el seu debut a la bombolla d’Orlando.

Al costat de Lowry, l’escorta-aler anglès OG Anunoby també va brillar a l’aconseguir 23 punts després d’anotar 8 de 9 tirs de camp, inclosos els tres intents de triple que va fer. Tant Marc Gasol, que van sortir com a títol i va acabar amb 8 punts i 7 rebots en 25 minuts, com Serge Ibaka, autor de 5 punts i 4 rebots en 19 minuts de joc, van estar més centrats en el treball defensiu d’un equip que demostra el seu bon moment i ambició davant uns Lakers més que discrets. 

Siakam, una altra referència

Lowry va tenir una bona segona meitat per ajudar a revertir un intent de remuntada dels Lakers, líders actuals de la Conferència Oest, que ara tenen marca d’1-1 en la represa de la temporada a Orlando.

Marc Gasol intenta superar el marcatge de Dwight Howard / ASHLEY LANDIs / usatoday sports

La cistella més decisiva de Lowry va ser un triple des de l’ala dreta per a un avantatge parcial de 97-86 amb 3.01 minuts per jugar-se que va sentenciar el triomf dels Raptors.

L’ala-pivot camerunès Pascal Siakam va acabar com a tercer màxim encistellador dels Raptors  després d’aportar 15 punts, 9 rebots, 3 assistències, 2 recuperacions de pilota i 2 taps.

Lebron, apagat

Aquesta vegada l’aportació de l’aler estrella Lebron James no va salvar uns Lakers molt inferiors en el seu joc d’equip als actuals campions de lliga. Per això el seu doble-doble de 20 punts i 10 rebots no van evitar la derrota ni el pobre joc de conjunt dels Lakers.

El pivot Anthony Davis va desaparèixer per la gran defensa que li va fer primer Gasol i després Ibaka i la seva aportació només va poder ser de 14 punts, després de fallar 5 de 7 tirs de camp, mentre que els 9 punts que va anotar des de la línia de personal (9-9) va ser el que li va permetre maquillar la producció ofensiva final.

Notícies relacionades

Kuzma tampoc va fer la diferència amb 16 punts, deixant al descobert que els Lakers poden tenir tota la inspiració de James, però que sense l’aportació de Davis i Kuzma es converteixen en un equip al qual es pot guanyar.

Els Lakers van acabar el partit amb només un 35% d’encert (29-82) en els tirs de camp i el 25% (10-40) de triples, a més de perdre la lluita sota els cèrcols amb només 40 rebots en comparació amb els 51 dels Raptors.