LA TORNADA A LA NORMALITAT

Els primers tests de coronavirus deixen 16 positius en 302 jugadors de l'NBA

Malcolm Brogdon, Jabari Parker i Alex Len han fet públic que estan entre els positius

lmendiola53879236 files  in this file photo taken on february 10  2020 malcolm200626184254

lmendiola53879236 files in this file photo taken on february 10 2020 malcolm200626184254 / ANDY LYONS

1
Es llegeix en minuts

 L’NBA i el sindicat de jugadors han informat aquest divendres que almenys 16 professionals han donat positiu en coronavirus en les primeres proves obligatòries a què van ser sotmesos 302 jugadors, dels quals s’espera que puguin arribar a la bombolla d’Orlando.

La primera ronda de proves es va donar en preparació al reinici de la competició de la temporada regular, prevista per al 30 de juliol amb 22 equips.

Els 302 jugadors van ser sotmesos a la prova dimarts passat i els 16 positius suposen el 5,3% en tota la lliga. Qualsevol jugador que resulti positiu estarà en autoaïllament fins que compleixi amb els protocols de salut pública i hagi sigut autoritzat per un metge.

Primers noms

Els noms dels jugadors no han sigut revelats, tot i que alguns com l’escorta Malcolm Brogdon, dels Pacers d’Indiana; l’aler Jabari Parker i un company seu d’equip, el pivot ucraïnès Alex Len, dels Kings de Sacramento, han reconegut públicament que han donat positiu.

Notícies relacionades

La lliga no va anunciar els resultats en el personal ni en altres membres de l’organització de cada equip, que també han de sotmetre’s a les proves obligatòries del coronavirus. Des de dimarts, els equips havien de començar a avaluar els jugadors en els seus mercats locals cada dos dies. Els equips que participen en el reinici poden començar a arribar a Walt Disney World Resort, d’Orlando, el 7 de juliol. Els campaments d’entrenaments es duran a terme del 9 al 29 de juliol amb tres partits d’exhibició per equip.

Dijous l’NBA va compartir amb els seus jugadors el pla de seguretat que permet complir els protocols de salut i seguretat i blindar el seu campus al complex ESPN Wide World of Sports, on es reprendrà la temporada regular 2019-20.

Temes:

Coronavirus