CONTROVÈRSIA EN L'EQUIP

Pippen i Grant s'indignen amb Jordan per 'El último baile'

Els exjugadors de l'NBA carreguen contra el 23 pel tracte rebut en les seves aparicions en la sèrie documental

jdomenech53458250 files  in this file photo former nba star and owner of charl200521103330

jdomenech53458250 files in this file photo former nba star and owner of charl200521103330 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
Ainhoa Gutiérrez

Sembla que la sèrie documental The last dance (’L’últim ball’) no només ha tingut un gran èxit enmig de la pandèmia a ulls dels espectadors, sinó que també ha obert una esquerda entre alguns dels protagonistes i Michael Jordan. 

Horace Grant, exjugador dels Chicago Bulls, va ser el primer a arremetre contra el 23 després de les seves greus acusacions. Jordan va culpar Grant de filtrar intimitats de la plantilla i de ser una de les fonts del periodista Sam Smith després de la publicació del llibre ’The Jordan Rules’. «Si MJ em guarda rancor, resolguem-lo com a homes. O en parlem, o ho podem resoldre d’una altra manera», va incitar públicament Grant al seu excompany.

Però no només és Grant qui no està d’acord amb el contingut de la sèrie. Scottie Pippen, qui va ser la mà dreta de l’estrella durant la seva trajectòria en els Chicago Bulls, tampoc ha dubtat ni un segon a carregar contra ell. 

Pippen, decebut

Notícies relacionades

Fonts nord-americanes confirmen que l’aler se sent «decebut» per no gaudir del protagonisme merescut al documental. Pippen, que era un defensor impecable a l’NBA, creu que el seu perfil es veu abordat només en un capítol i que, quan torna a aparèixer, únicament se’l relaciona amb la controvèrsia.

La sèrie, a més, també exhibeix el costat més competitiu de Jordan i el seu desig per guanyar. Això mostra una altra faceta del jugador, que en ocasions va treure la seva personalitat més antipàtica per doblegar els seus adversaris. «Quan la gent vegi això dirà: No era un bon paio, potser ha sigut un tirà. Però aquest ets tu, perquè mai vas guanyar res», es va defensar Jordan parlant de la seva personalitat.