emotiu homenatge

Vanessa Bryant comparteix un vídeo del seu marit i la seva filla

Kobe i Gigi, morts fa dos mesos, mostren a les imatges la passió pel bàsquet

marcosl51971819 files  in this file photo taken on november 21  2015 kobe br200126212101

marcosl51971819 files in this file photo taken on november 21 2015 kobe br200126212101 / ROBYN BECK

1
Es llegeix en minuts

Just després de complir-se dos mesos de la mort de Kobe Bryant i la seva filla Gigi en un fatal accident d’helicòpter, la seva víuda, Vanessa Bryant, ha volgut compartir un vídeo de l’esportista al costat de la seva petita mentre parlava de la seva passió pel bàsquet. Gigi, de 13 anys, era la gran promesa del bàsquet de la Mamba Academy. El seu futur anava molt lligat a aquest esport, ja que la seva passió per les cistelles li venia de família.

Notícies relacionades

En aquest vídeo es poden veure pare i filla en unes imatges emocionants. «Ella va començar a disfrutar-lo i a estimar-lo. Ara juga tots els dies i ha sigut una alegria veure-la créixer i estar allà cada dia per veure aquest procés», explica Bryant a la càmera. Un testimoni que conclou: «És extremadament competitiva, mai defuig un desafiament. És una bona barreja de mi i una bona barreja de la seva mare, per la qual cosa la fa encara més competitiva que jo».

Aquest vídeo en homenatge al seu marit i a la seva filla ha aconseguit en dotze hores més de quatre milions de visualitzacions.

Temes:

Kobe Bryant