més contagis

Kevint Durant i quatre jugadors més dels Nets donen positiu

L'estrella de l'equip de Brooklyn portava tota la temporada lesionat i ell mateix ha confirmat que està encomanat per coronavirus

segea52831572 files  in this file photo taken on september 26  2019 kevin 200318093119

segea52831572 files in this file photo taken on september 26 2019 kevin 200318093119 / MIKE LAWRIE

1
Es llegeix en minuts

L’aler estrella dels Nets de Brooklyn, Kevin Durant, és un dels quatre jugadors del seu equip que va donar positiu en coronavirus, d’acord a informacions de mitjans nord-americans. Tot i que l’equip ja havia anunciat a través d’un comunicat oficial el positiu de quatre dels seus jugadors, sense esmentar-ne els noms, Durant va confirmar a la premsa especialitzada que tenia la malaltia del Covid-19.

Durant, quatre vegades campió anotador i dues vegades MVP de les Finals de l’NBA, que va firmar amb els Nets durant l’estiu passat com a agent lliure, va dir que se sent bé i que tot estava sota control i va demanar responsabilitat per lluitar contra la pandèmia del coronavirus. «Aneu amb compte, cuideu-vos i poseu-vos en quarantena. Superarem això», va indicar Durant a la revista ‘The Athletic’. Durant, tot i que no ha pogut jugar en tota la temporada perquè es recuperava de la ruptura del tendó d’Aquil·les de la cama dreta que va patir a les Finals de l’NBA del 2019 quan fins i tot era jugador dels Warriors de Golden State, sí va viatjar amb l’equip a l’última gira que van fer per la costa oest.

Notícies relacionades

Estava previst també que viatgés per al següent partit, a San Francisco, contra el seu exequip dels Warriors, una trobada que hauria sigut el primer de l’NBA sense aficionats a les grades, però finalment va optar per no assistir. El partit al final tampoc es va poder disputar al quedar suspesa la temporada regular quan la nit de dimecres passat, el pivot francès Rudy Gobert, dels Jazz de Utah, es va convertir en el primer jugador de l’NBA que va donar positiu.