un altre gran partit

LeBron James dona als Lakers la seva sisena victòria consecutiva

L'aler nord-americà va aconseguir 40 punts i va derrotar els Pelicans de Nova Orleans amb un 118-109 al marcador

lebron

lebron / THEARON W. HENDERSON (AFP)

1
Es llegeix en minuts

LeBron James va aconseguir 40 punts i vuit rebots per als Lakers de Los Angeles, que van derrotar per 118-109 els Pelicans de Nova Orleans. Els Lakers, gràcies a la victòria d’aquest últim partit, van aconseguir la seva sisena victòria consecutiva.

Anthony Davis va tenir doble doble de 21 punts i 14 rebots i està invicte en els seu tres partits amb el seu exequip aquesta temporada. Per la seva banda, Danny Green en va encistellar 17 en l’atac dels Lakers, en el primer partits de l’equip de Los Angeles després d’un emotiu servei commemoratiu per a Kobe Bryant a l’Staples Center, dilluns passat.

Notícies relacionades

Per part dels Pelicans, Brandon Ingram va aconseguir 34 punts com a millor encistellador contra el seu exequip, i Zion Williamson en va encistellar 29, mentre que Jrue Holiday i el reserva Nicolo Melli van fer 11 punts cadascun.

Williamson va tenir el seu primer enfrontament amb James i Davis, el seu predecessor com a peça central dels Pelicans, i en el seu tretzè partit a l’NBA va anotar almenys 20 punts per novena vegada consecutiva. Els Pelicans van perdre només per segona vegada en els últims set partits.