espanyols a l'NBA

Marc Gasol viu la seva nit perfecta a Toronto

El jugador català va ser clau en la victòria del seu equip davant dels Sixers a l'anotar 17 punts i destacar en el seu joc ofensiu

gasol

gasol / Nathan Denette (AP)

2

La figura de Marc Gasol va destacar de manera especial en el seu joc ofensiu al tenir la nit perfecta amb els Raptors de Toronto als quals va ajudar a mantenir-se guanyadors i també ser l’espanyol més destacat en la jornada de l’NBA. Gasol va continuar de titular amb els Raptors i va aportar 17 punts en els 25 minuts que va disputar del partit que Toronto va guanyar de local per 107-95 als Sixers de Filadèlfia, en duel d’equips capdavanters de la Divisió Atlàntic.

El mitjà dels germans Gasol va ser perfecte en els tirs a cistella a l’anotar els set que va fer, incloent-hi tres des de fora del perímetre, i no va anar a la línia de personal. El jugador de Sant Boi també va tenir presència dins de la pintura al capturar cinc rebots, quatre van ser defensius, va donar tres assistències, va recuperar una pilota i va cometre dues faltes personals.

«Crec que la clau de la victòria va estar no tant en l’atac, sinó en la bona defensa que vam fer quan vam poder en la segona part controlar els seus tirs des de fora del perímetre», va comentar Gasol, que va recolzar la mateixa opinió que va tenir l’entrenador dels Raptors, Nick Nurse, sobre el desenvolupament del partit.

El paper d’Ibaka i Juancho Hernangómez

Mentre que Serge Ibaka, company de Gasol, també va destacar com a reserva a l’aconseguir 16 punts en els 27 minuts que va disputar i que va aprofitar per anotar 6 tirs de camp de 9 intents, incloent-hi 2 de 3 triples, i 2 de 3 des de la línia de personal. La seva presència dins de la pintura va tornar a ser important al capturar vuit rebots –tots defensius–. A més, va repartir dues assistències, va recuperar dues pilotes i va cometre tres faltes personals.

No va tenir el mateix protagonisme l’ala-pivot Juancho Hernangómez, que sí que va tenir minuts amb els Nuggets de Denver, però el seu equip va caure derrotat per 121-105 davant dels Rockets de Houston en la seva visita al Toyota Center de la ciutat espacial. Hernangómez va disputar 15 minuts i va estar perfecte amb quatre punts a l’anotar l’únic tir que va fer a cistella i 2-2 des de la línia de personal.

L’exjugador de l’Estudiantes també va complir dins de la pintura amb quatre rebots –tres de defensius–, va fer una assistència i va cometre una falta personal.