TÈCNIC CESSAT

Els Knicks destitueixen Fizdale després de 18 mesos a la banqueta

L'últim equip de l'Est ha igualat el pitjor inici de la franquícia amb 4 victòries i 18 derrotes

En el seu any i mig a Nova York el tècnic californià només ha aconseguit un 20,2% de victòries

jmexposito51190889 milwaukee  united states   02 12 2019   new york knick head 191207173701

jmexposito51190889 milwaukee united states 02 12 2019 new york knick head 191207173701 / TANNEN MAURY

1
Es llegeix en minuts
Agencias

La crisi de joc que pateixen els Knicks de Nova York (4 victòries per 18 derrotes), va costar a David Fizdale el lloc d’entrenador dissabte a la matinada. Després d’una ratxa de vuit derrotes consecutives, inclosa l’última al Madison Square Garden, per 92-129 davant dels Nuggets de Denver, els directius van decidir destituir Fizdale i el seu assistent Keith Smart. El fins a ara assistent Mike Miller es farà càrrec de l’equip de forma interina.

Els Knicks tenen la pitjor marca de la Conferència Est i han igualat la pitjor en la història de la franquícia. Des que Fizdale va arribar als Knicks fa dues temporades, la marca de l’equip de Nova York ha sigut de només 21 triomfs i 83 derrotes. El percentatge de victòries (20,2%) és el cinquè més baix per a un entrenador que ha romàs amb un mateix equip i disputat almenys 100 partits en les últimes 30 temporades de l’NBA.

Des que James Dolan es va fer càrrec per complet de la propietat dels Knicks, en la temporada de 1999-2000, l’equip novaiorquès ja ha tingut12 entrenadors diferents, cosa que l’ha fet empatar la suma dels que han tingut els equips dels Grizzlies de Memphis, Suns de Phoeniz i Pistons de Detroit.

Porzingis, el líder que se’n va anar

Notícies relacionades

Fizdale va arribar als Knicks amb l’objectiu de desenvolupar un projecte guanyador junt amb l’ala-pivot letó Kristaps Pozingis, però el jugador europeu, després d’una greu lesió de genoll, no va voler continuar amb l’equip novaiorquès i abans que finalitzés la passada temporada va demanar el traspàs. Els Knicks el van deixar marxar perquè acabava el contracte com a principiant i es podia quedar com a agent lliure, cosa que va fer que arribessin a un acord amb els Mavericks de Dallas.

El 10 de novembre, quan els Knicks van perdre amb els Cavaliers de Cleveland, tant el president d’operacions de l’equip, Steve Mills, com el gerent general, Scott Perry, van protagonitzar una conferència de premsa en la qual van criticar obertament el treball dels entrenadors.