estrella lesionada

La brutal caiguda de Curry en què es fractura la mà

L'aler va patir el contratemps en el partit contra els Suns quan el pivot Baynes li va caure a sobre

October 30, 2019; San Francisco, CA, USA; Golden State Warriors forward Draymond Green (23) helps up guard Stephen Curry (30) after an injury during the third quarter against the Phoenix Suns at Chase Center. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports

October 30, 2019; San Francisco, CA, USA; Golden State Warriors forward Draymond Green (23) helps up guard Stephen Curry (30) after an injury during the third quarter against the Phoenix Suns at Chase Center. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports / Kyle Terada (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

La ruptura de mà que ha patit el base Stephen Curry al partit d'aquest dimecres contra els Suns de Phoenix és un nou cop per a les aspiracions dels Warriors de Golden State, que tampoc poden comptar amb Klay Thompson, lesionat a les finals passades. Els Warriors van confirmar la ruptura a l'espera de noves proves mèdiques que determinaran si és necessari passar pel quiròfan.

Notícies relacionades

 A vuit minuts i mig del final del tercer quart, amb els Suns en franc avantatge de 83-54, Curry va fer una entrada per l'esquerra i va atacar la cistella entre l'aler Kelly Oubre Jr, que el seguia, i el pivot australià Aron Baynes, que l'esperava aturat a la zona. Curry va saltar entre tots dos i el contacte el va fer caure de cap; es va recolzar en les mans i en aquell instant li va caure a sobre del braç esquerre Baynes, d'esquena, que li va aixafar la mà.

Curry se va quedar estès a la pista uns segons amb gestos de dolor i després es va incorporar ajudat pels seus companys. Amb somriure de circumstàncies, es va encaminar cap als vestidors i poc després el club va informar que s'havia trencat la mà esquerra. Els Warriors van perdre el partit per 110-121.