la conferència oest

Curry dirigeix un triomf devastador dels Warriors

L'equip d'Oakland derrota els Trail Blazers per 116 a 94 amb 36 punts del seu base estrella

OAKLAND, CALIFORNIA - MAY 14: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors reacts to a shot during the second half against the Portland Trail Blazers in game one of the NBA Western Conference Finals at ORACLE Arena on May 14, 2019 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Ezra Shaw/Getty Images/AFP

OAKLAND, CALIFORNIA - MAY 14: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors reacts to a shot during the second half against the Portland Trail Blazers in game one of the NBA Western Conference Finals at ORACLE Arena on May 14, 2019 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP / EZRA SHAW (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Stephen Curry va tornar a brillar de manera especial en el joc ofensiu dels Warriors de Golden State a l’aportar 36 punts, i els va guiar al triomf còmode per 116-94 davant dels Trail Blazers de Portland en el primer partit de la sèrie de les finals de la Conferència Oest que dominen per 1-0 al millor de set.

Notícies relacionades

El partit no va tenir més història per veure la superioritat completa dels Warriors, actuals bicampions defensors de l’NBA, que, malgrat patir la baixa de l’aler estrella i líder encistellador Kevin Durant, lesionat amb una estrebada muscular al bessó dret, en van tenir prou amb la inspiració de Curry i l’aportació de l’escorta Klay Thompson.

Curry va ser una màquina de fer punts i va anotar 12 de 23 tirs de camp, incloent-hi 9 de 15 des de fora del perímetre, i va ser perfecte amb 3-3 des de la línia de personal, a més de capturar sis rebots i repartir set assistències. "Era un partit molt important per a nosaltres i necessitàvem no només aconseguir el triomf, sinó jugar bé com a equip, i això és el que hem fet", va declarar Curry al final del matx, que es va disputar a l’Oracle Arena d’Oakland.