els 'play-off'

Gasol i Ibaka ja són a la final de la Conferència Est

Un màgic Leonard aconsegueix la cistella definitiva amb suspens en l'últim segon i els Raptors jugaran contra els Bucks

May 12, 2019; Toronto, Ontario, CAN;    Toronto Raptors center Marc Gasol (33) reacts after making a basket against the Philadelphia 76ers in game seven of the second round of the 2019 NBA Playoffs at Scotiabank Arena. Mandatory Credit: Dan Hamilton-USA TODAY Sports

May 12, 2019; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Raptors center Marc Gasol (33) reacts after making a basket against the Philadelphia 76ers in game seven of the second round of the 2019 NBA Playoffs at Scotiabank Arena. Mandatory Credit: Dan Hamilton-USA TODAY Sports / Dan Hamilton (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

En un partit irregular, com ha sigut tota la ronda d’aquests dos equips, i que no es va decidir fins a l’últim segon, els Toronto Raptors es van imposar als Philadelphia 76ers per 92-90 en el seu setè i últim partit d’infart. Gràcies a aquesta victòria els Raptors disputaran la final de la Conferència Est davant dels Milwaukee Bucks. Una vegada més, Kawhi Leonard es va convertir en l’home clau dels Toronto Raptors a l’aconseguir 41 punts i, sobretot, encistellar en l’últim segon, i amb suspens, la cistella del 92-90 definitiu.

Notícies relacionades

Aquesta vegada, Leonard va estar acompanyat en l’encert anotador per Serge Ibaka que va acabar el partit amb 17 punts, nou dels quals de triples, vuit rebots i tres assistències. Marc Gasol va aconseguir 7 punts i 11 rebots. En els Sixers van destacar Joel Embiid, amb 21 punts i 11 rebots, J.J. Redick, amb 17 punts, i Jimmy Butler amb 16 punts.

Quan faltaven 4 segons, amb el marcador en 90-90, va aparèixer un màgic Leonard que, amb el rellotge a punt de marcar el final del partit, va llançar sota pressió des de gairebé la línia de tres punts, va anotar la cistella definitiva i va provocar el deliri dels seguidors canadencs.