decisió de l'NBA

Tres partits de suspensió per a Ibaka

El jugador també perdrà més de 400.000 dòlars de salari

Mar 11, 2019; Cleveland, OH, USA; Cleveland Cavaliers forward Marquese Chriss (3) and Toronto Raptors center Serge Ibaka (9) throw punches in the third quarter at Quicken Loans Arena. Both players were ejected. Mandatory Credit: David Richard-USA TODAY Sports

Mar 11, 2019; Cleveland, OH, USA; Cleveland Cavaliers forward Marquese Chriss (3) and Toronto Raptors center Serge Ibaka (9) throw punches in the third quarter at Quicken Loans Arena. Both players were ejected. Mandatory Credit: David Richard-USA TODAY Sports / David Richard (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

L’ala pivot espanyol d’origen congolès Serge Ibaka, dels Raptors de Toronto, ha sigut sancionat amb tres partits de suspensió per l’NBA i Marquese Chriss, dels Cavaliers de Cleveland, amb un, després de protagonitzar una baralla en el partit disputat entre els dos equips. L’NBA va donar a conèixer el càstig i les dues suspensions van acompanyades de la pèrdua de salari, cosa que suposa que Ibaka deixarà de guanyar 448.276 dòlars i els Raptors reduiran 560.345 dòlars de l’impost de luxe.

Ibaka se’n va anar a terra després de pugnar amb Chriss per la posició sota de la cistella dels Cavaliers i l’internacional espanyol intentava capturar la pilota que li havia passat el base Kyle Lowry dels Raptors.

Notícies relacionades

Quan Ibaka estava a terra, Chriss el va mirar i li va dir alguna cosa, el jugador dels Raptors es va aixecar, se’n va anar cap a Chriss, que s’havia girat, i el va agafar pel coll i el va començar a colpejar. Chriss va respondre a l’agressió amb cops de puny i tots dos van ser expulsats immediatament del partit, que van guanyar els Cavaliers 126 a 101.

Ibaka, de 29 anys, començarà a complir la suspensió aquest dijous quan els Raptors s’enfrontaran als Lakers de Los Angeles, a Toronto.  Ibaka ha sigut expulsat vuit vegades des que va arribar a l’NBA fa 10 anys.

Temes:

Serge Ibaka