PRIMER TRIOMF

Pau Gasol ja sap què es guanyar amb els Bucks

Només va jugar 11 minuts amb un únic punt però va debutar davant la seva nova afició

ME01. MILWAUKEE (EE.UU.), 07/03/2019.- Pau Gasol (c) de los Bucks lanza este jueves durante un partido de NBA entre Indiana Pacers y Milwaukee Bucks, en el Fiserv Forum de la ciudad de Milwaukee, Wisconsin (EE.UU.). EFE/Tannen Maury PROHIBIDO SU USO POR SHUTTERSTOCK

ME01. MILWAUKEE (EE.UU.), 07/03/2019.- Pau Gasol (c) de los Bucks lanza este jueves durante un partido de NBA entre Indiana Pacers y Milwaukee Bucks, en el Fiserv Forum de la ciudad de Milwaukee, Wisconsin (EE.UU.). EFE/Tannen Maury PROHIBIDO SU USO POR SHUTTERSTOCK / TANNEN MAURY (EFE)

2
Es llegeix en minuts

La figura de l’ala pivot grec Giannis Antetokounmpo es va fer sentir de nou amb el seu poder dins de la pintura i la seva aportació d’un doble doble va permetre als Bucks de Milwaukee guanyar amb facilitat per 117-98 els Pacers d’Indiana en el duel d’equips capdavanters de la Divisió Central. Va ser, d’aquesta manera, la primera victòria de Pau Gasol amb el seu nou equip, tot i que el jugador català encara no va tenir un protagonisme clau amb els Bucks.

Antetokounmpo, per la seva banda, va aconseguir 29 punts, 12 rebots –11 defensius–, cinc assistències i va liderar totes les facetes del joc dels Bucks, inclosa la pèrdua de pilotes, sis. Mentre des de la banqueta dels Bucks van sortir al camp els jugadors espanyols, l’ala pivot Nikola Mirotic i el pivot Pau Gasol, que va fer el seu debut davant dels seguidors locals de l’equip de Milwaukee. Cap d’ells va tenir la seva millor inspiració encistelladora, però si que van fer una bona feina a dins de la zona en l’apartat defensiu amb sis i cinc rebots, respectivament.

Mirotic va jugar 19 minuts en què va anotar dos punts després d’encistellar 1 de 6 tirs lliures, va fallar els tres intents de triple i no va anar a la línia de personal. Gasol va estar 11 minuts a la pista en què va aconseguir  un punt, el primer com a jugador dels Bucks i que va anotar des de la línia de personal (1-2) després de fallar l’únic tir que va fer a cistella, que va ser un intent de triple.

Satisfacció de Gasol

Notícies relacionades

Però el jugador de Sant Boi sí que va tenir presència sota el cèrcol dels Bucks al capturar cinc rebots, tots defensius. També va fer un tap, va perdre una pilota i li van assenyalar una falta personal. "He arribat per contribuir a l’equip i això és el que he fet, i per això estic content en tots els aspectes", va declarar Gasol al concloure el partit, que es va disputar al Fiserv Forum de Milwaukee, amb un ple a les grades de 17.884 espectadors. "La rebuda ha sigut especial per a mi i espero anar a més amb la meva contribució en cada partit".

Com a equip els Bucks van tenir un 50% (43-86) d’encert en els tirs lliures i el 40% (14-35) % en els triples, a més de dominar en el joc defensiu amb 52 rebots –44 de defensius per 40 dels Pacers, que tampoc van tenir la seva millor inspiració ofensiva.