ALL-STAR 2019

Lebron condueix el seu equip cap a la victòria en el Partit de les Estrelles

Durant, amb 31 punts, aconsegueix el premi al jugador més valuós (MVP) amb una gran actuació sota el comandament de l'estrella dels Lakers

CHARLOTTE, NORTH CAROLINA - FEBRUARY 17: Bradley Beal #3 of the Washington Wizards and Team LeBron shoots against Nikola Vuevi #9 of the Orlando Magic and Team Giannis during the NBA All-Star game as part of the 2019 NBA All-Star Weekend at Spectrum Center on February 17, 2019 in Charlotte, North Carolina. Team LeBron won 178-164. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Streeter Lecka/Getty Images/AFP

CHARLOTTE, NORTH CAROLINA - FEBRUARY 17: Bradley Beal #3 of the Washington Wizards and Team LeBron shoots against Nikola Vuevi #9 of the Orlando Magic and Team Giannis during the NBA All-Star game as part of the 2019 NBA All-Star Weekend at Spectrum Center on February 17, 2019 in Charlotte, North Carolina. Team LeBron won 178-164. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Streeter Lecka/Getty Images/AFP / STREETER LECKA (AFP)

3
Es llegeix en minuts

L’aler Kevin Durant, dels Warriors de Golden State, i l’aler-pivot grec Giannis Antetokounmpo es van erigir els líders encistelladors de la 68a edició del Partit de les Estrelles que aquesta nit s’ha disputat a l’Spectrum Center de Charlotte, i que va guanyar l’Equip de Lebron davant el del jugador dels Bucks de Milwaukee (178-164).

Durant va liderar, amb 31 punts, inclosos 18 en la segona part, i set rebots, la remuntada i el triomf de l’Equip de Lebron, a més d’aconseguir el premi de jugador més valuós (MVP) del partit, que no passarà a la història pel seu interès, sinó al contrari, per convertir-se en monòton i avorrit.

Ni tan sols quan l’Equip de Lebron va començar la remuntada en el tercer període hi va haver una mica d’interès, al veure com des de l’Equip de Giannis, dirigit per l’entrenador Mike Budenholzer, que va fer el seu debut en un All-Star, reaccionaven amb algun tipus de pressió defensiva.

Lebron, durant el partit / streeter lecka (AFP)

Així va ser com de manera monòtona Durant, l’aler Kawhi Leonard (Toronto), l’escolta Klay Thompson (Golden State), Damian Lillard (Portland) i l’escolta James Harden (Houston) s’avorrien d’anotar triples amb total llibertat per encapçalar una ratxa de 23-2 que els va permetre remuntar un desavantatge de 20 punts.

La inèrcia del joc es va mantenir i la inspiració encistelladora més gran des de fora del perímetre de l’Equip de Lebron es va mantenir en el quart període per assegurar la victòria després d’anotar 22 triples en la segona part. Durant, amb 10 de 15 tirs a cistella, inclosos sis de nou triples, i 5-5 des de la línia de personal, va liderar una llista de 10 jugadors, inclosos els cinc titulars, que van tenir nombres de dos dígits.

L’aler estrella dels Warriors va aconseguir per segona vegada ser elegit com a jugador més valuós (MVP) del partit que es va disputar davant de 19.000 espectadors. El seu primer trofeu d’MVP d’un All-Star el va aconseguir en l’edició del 2012, quan encara era jugador dels Thunder d’Oklahoma City.

Durant va fer una gran actuació / streeter lecka (AFP)

"Ha sigut molt especial tornar a tenir aquest premi i a més aconseguir la victòria en un partit que tots sabem que no té cap importància esportiva, però que ve de gust guanyar", va comentar Durant al concloure el duel i després d’haver rebut el premi d’MVP de mans del comissionat de l’NBA, Adam Silver.

Durant es va unir a James i el seu excompany dels Thunder, el base Russell Westbrook com els tres únics jugadors actius que han aconseguit diversos premis d’MVP al Partit de les Estrelles. Junt amb Durant, el seu company d’equip, Thompson, que va sortir de reserva, va ser el segon màxim encistellador amb 20 punts i el sisè jugador de l’equip de Lebron, que ha guanyat les dues edicions que s’han disputat sota el nou format de formar-los amb la selecció feta pels dos capitans.

19 punts de Lebron

James, l’aler estrella de Los Angeles Lakers, va acabar amb 19 punts, els mateixos que va obtenir Leonard, els dos titulars de l’equip que va dirigir l’entrenador dels Nuggets de Denver, Michael Malone, qui també va fer el seu debut a la banqueta.

Antetokounmpo amb un doble-doble de 38 punts, 11 rebots –set de defensius– i cinc assistències va ser el líder del seu propi equip, que va dominar durant la primera part a l’aconseguir parcials de 37-53 al concloure el període inicial i anar-se’n al descans amb l’avantatge de 13 gols (82-95).

Però l’Equip de Lebron va reaccionar en el tercer període amb Durant de líder i a falta de menys d’un minut que finalitzés després d’haver aconseguit un parcial de 50-36 va posar el marcador a favor seu en 132-131 a l’arribar a l’últim quart.

El partit, convertit en un autèntic entrenament de tirs des de fora del perímetre, va establir una nova marca de triples combinats amb 62, inclosos els 35 que va aconseguir l’Equip de Lebron per 27 de l’Equip de Giannis.

Els llegendaris

Notícies relacionades

Mentre que els llegendaris, l’aler alemany Dirk Nowitzki, dels Mavericks de Dallas, que va jugar amb l’Equip Giannis, i l’escolta Dwyane Wade, dels Heat de Miami, que ho va fer amb el d’excompany i amic Lebron, van rebre el reconeixement a la seva trajectòria professional amb l’entrega de les seves samarretes firmades per tots els jugadors de l’All-Star.

Nowitzki, de 40 anys, que va jugar el seu 14è Partit de les Estrelles, va rebre la blanca de l’uniforme de l’equip de Giannis amb el número 41 i la negra de l’equip de Lebron amb el número 3 li va ser entregada a Wade, de 37 anys, que va jugar el 13è All-Star.