ÚLTIMA JORNADA

L'NBA s'anima amb els duels entre espanyols

Juancho Hernangómez guanya davant d'Ibaka, i Abrines, davant de Calderón

Dec 3, 2018; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Raptors forward Serge Ibaka (9) looks to pass as he is guarded by Denver Nuggets forward Mason Plumlee (24) in the third quarter at Scotiabank Arena. The Nuggets beat the Raptors 106-103. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Dec 3, 2018; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Raptors forward Serge Ibaka (9) looks to pass as he is guarded by Denver Nuggets forward Mason Plumlee (24) in the third quarter at Scotiabank Arena. The Nuggets beat the Raptors 106-103. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports / Tom Szczerbowski (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

El duel individual entre Juancho Hernangómez i Serge Ibaka va acabar en taules, però el jugador madrileny va disfrutar del triomf que el seu equip, els Nuggets de Denver, va aconseguir davant dels Raptors de Toronto. El menor dels germans Hernangómez va consolidar la seva posició de titular dels Nuggets i va aportar 15 punts que van ajudar l’equip de Denver a imposar-se a domicili per 103-106 als Raptors en el duel de líders de divisió.

Hernangómez va aportar 15 punts en els 29 minuts que va disputar i en què va anotar 5 de 12 tirs de camp, amb tres triples en set intents, i 2 de 4 des de la línia de personal. L’exjugador de l’Estudiantes també va capturar cinc rebots, va recuperar dues pilotes i en va perdre tres més.

Ibaka, que també va sortir de titular, va jugar 31 minuts amb els Raptors i va aportar 15 punts, després d’anotar 6 de 9 tirs de camp; en va encistellar un des de fora del perímetre en quatre intents i va ser perfecte 2-2 des de la línia de personal. També va capturar cinc rebots, va repartir dues assistències, va fer un tap i va cometre dues pèrdues de pilota.

Segon enfrontament

Notícies relacionades

El segon duel individual entre espanyols el van protagonitzar l’escorta Àlex Abrines i el base José Manuel Calderón amb els seus respectius equips dels Thunder d’Oklahoma City i els Pistons de Detroit. La victòria va ser per als Thunder, que van batre a domicili (83-110) els Pistons, que van trencar una ratxa de cinc triomfs consecutius.

Abrines va tornar a la banqueta i, com a reserva, va jugar 18 minuts en què va aportar dos punts, després d’anotar un de tres tirs de camp; va fallar els dos triples que va intentar i no va anar a la línia de personal. El jugador mallorquí també va capturar un rebot i va donar una assistència. Calderón, que va jugar nou minuts com a reserva, va acabar en blanc al fallar els dos tirs de camp que va intentar, incloent-hi el que va errar des de fora del perímetre, sense anar a la línia de personal. El veterà base de Villanueva de la Serena va repartir tres assistències i va perdre una pilota.