DUEL CATALÀ

Ricky Rubio derrota Marc Gasol a l'NBA

Els Grizzlies perden contra els Jazz el primer partit a casa per 88 a 96

AME3169. MEMPHIS (ESTADOS UNIDOS), 12/11/2018.- Marc Gasol (c-i) de Grizzlies en acción ante Ricky Rubio (c-d) de Jazz en el juego realizado en el FedEx Forum en Memphis, Tennessee, EE. UU., 12 de noviembre de 2018. EFE / Karen Pulfer Focht

AME3169. MEMPHIS (ESTADOS UNIDOS), 12/11/2018.- Marc Gasol (c-i) de Grizzlies en acción ante Ricky Rubio (c-d) de Jazz en el juego realizado en el FedEx Forum en Memphis, Tennessee, EE. UU., 12 de noviembre de 2018. EFE / Karen Pulfer Focht / KAREN PULFER FOCHT (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L’aler australià Joe Ingles va anotar 19 punts i va encapçalar l’atac guanyador dels Jazz de Utah, que es van imposar a domicili per 88-96 als Grizzlies de Memphis, que van perdre la imbatibilitat al seu camp des que va començar la temporada (5-1), en un partit marcat pel duel català entre Marc Gasol i Ricky Rubio, en què va resultar vencedor el jugador del Masnou. Els Jazz van aconseguir la seva tercera victòria consecutiva i tornen a tenir un balanç a favor (7-6).

Notícies relacionades

Els Jazz van deixar el partit sentenciat en els últims sis minuts a l’aconseguir una ratxa de 5-14, incloent-hi vuit punts de Gobert, que va permetre a l’equip d’Utah tenir avantatge d’11 punts i trencar la igualtat que fins aquell moment s’havia donat en el partit.

Rubio va aportar set punts en els 27 minuts que va jugar, ja que va acabar expulsat per faltes personals. Va anotar 3 d’11 tirs de camp, un triple de cinc intents, va capturar quatre rebots, va donar dues assistències, va robar una pilota i en va perdre dues. Gasol, per la seva banda, va aconseguir 16 punts en els 35 minuts que va jugar i va quedar com a segon màxim encistellador dels Grizzlies, però al final no va poder ser el factor guanyador. Va aconseguir 7 de 13 tirs de camp, va fallar els quatre intents de triple que va fer, i en va encertar 2-4 des de la línia de personal.