ESPANYOLS A L'NBA

Marc Gasol brilla i lidera el triomf dels Grizzlies

El jugador català va ser clau en la victòria per 107-95 contra els Wizards

MEM10. MEMPHIS (EE.UU.), 30/10/2018.- El jugador español Marc Gasol (i) de los Memphis Grizzlies en acción ante Jeff Green (d) de Washington Wizards hoy, martes 30 de octubre de 2018, durante un partido de NBA disputado entre Memphis Grizzlies y Washington Wizards, en el FedEx Forum, en Memphis, Tennessee (EE.UU.). EFE/Karen Pulfer Focht

MEM10. MEMPHIS (EE.UU.), 30/10/2018.- El jugador español Marc Gasol (i) de los Memphis Grizzlies en acción ante Jeff Green (d) de Washington Wizards hoy, martes 30 de octubre de 2018, durante un partido de NBA disputado entre Memphis Grizzlies y Washington Wizards, en el FedEx Forum, en Memphis, Tennessee (EE.UU.). EFE/Karen Pulfer Focht / Karen Pulfer Focht (EFE)

2
Es llegeix en minuts

Marc Gasol va tornar a ser el líder dels Grizzlies de Memphis i amb 19 punts els va ajudar a guanyar per 107-95 els Wizards de Washington. El jugador de Sant Boi va disputar 36 minuts, durant els quals va anotar 7 de 10 llançaments de camp, inclosos dos triples de tres intents. La seva assignatura pendent van ser els llançaments de personal, ja que en va encertar 3 de 7.

Gasol també va tenir altre cop presència dins de la pintura amb cinc rebots defensius, a més de dirigir l’atac amb sis assistències. El jugador català també va fer una gran tasca defensiva al recuperar cinc pilotes i va cometre una falta personal.

Dos homes alts més, l’ala pivot Serge Ibaka i el pivot Willy Hernangómez van mostrar solidesa amb el joc individual i van ajudar els seus respectius equips, els Raptors de Toronto i els Hornets de Charlotte, a aconseguir victòries. Ibaka, que va sortir com a titular, va aportar 16 punts en 30 minuts d’acció en el partit que els Raptors van guanyar per 129-112 als Sixers de Filadèlfia.

Més jugadors

Hernangómez va seguir de reserva i va jugar 15 minuts en el partit que el seu equip, els Hornets, van guanyar per 125-113 contra els Heat de Miami i en què va acabar amb vuit punts i vuit rebots, inclosos cinc que van ser defensius. L’exjugador del Reial Madrid va anotar 3 de 5 llançaments de camp, va fallar un intent de triple, va encertar 2-2 des de la línia de personal, a més de fer una assistència, va recuperar una pilota, en va perdre dos, va fer un tap i va cometre tres faltes personals.

Notícies relacionades

També va disfrutar del triomf l’escorta Álex Abrines, que va jugar 15 minuts com a reserva dels Thunder, als quals va aportar tres punts en la victòria per 128-110 contra Los Angeles Clippers. El jugador mallorquí va anotar 1 de 2 llançaments de camp, que va ser l’únic intent que va fer des de fora del perímetre, sense tenir oportunitats des de la línia de personal.

José Manuel Calderón va actuar de reserva amb els Pistons de Detroit, però va jugar 12 minuts en el partit que el seu equip va perdre a domicili per 108-105 contra els Celtics de Boston. Calderón va anotar 1 de 2 llançaments de camp i va fallar un intent de triple. A més, va recuperar una pilota i va cometre dues faltes personals.