Els Rockets escombren els Jazz al seu camp i s'avancen en l'eliminatòria

zentauroepp43185991 golden state warriors guard stephen curry  30  goes to the b180505104450

zentauroepp43185991 golden state warriors guard stephen curry 30 goes to the b180505104450 / Gerald Herbert

2

El pivot Anthony Davis va aconseguir un ‘doble doble' de 33 punts, 18 rebots i quatre assistències que el van deixar al capdavant dels Pelicans  de Nova Orleans, que van guanyar per pallissa de 119-100 elsGolden State Warriors  en el tercer partit de l'eliminatòria de semifinals de la Conferència Oest.

Al costat de Davis,l'aler pivot espanyol d'origen montenegrí,Nikola Mirotic , també va aportar un ‘doble-doble' de 16 punts i 13 rebots, que el van convertir en un altre jugador decisiu en el triomf dels Pelicans. El base Jrue Holiday va aconseguir 21 punts i el reserva Ian Clark, exjugador dels Warriors, també va sorgir com a factor guanyador a l'aportar 18 punts

Els Pelicans van aconseguir el seu primer triomf en la sèrie al millor de set després d'haver perdut els dos primers partits disputats a l'Oracle Arena d'Oakland.

Domini interior

El poder i domini de Davis dins de la zona va ser la clau del triomf delsPelicans , que van aconseguir 54 punts amb la seva presència a l'àrea delsWarriors i van demostrar que els Warriors també són vulnerables.

El veterà base Rajon Rondo, que va tornar a tenir tota mena d'intercanvi dialèctic amb l'aler pivot Draymond Green, dels Warriors, va sorgir com el líder indiscutible en la direcció de l'atac dels Pelicans, al concloure el partit amb un ‘doble doble' de 21 assistències, 10 rebots i quatre punts.

En els Warriors, Klay Thompson va aconseguir 26 punts i va ser el líder del seu atac. Stephen Curry, que va jugar el seu segon partit des que el març passat es va torçar el genoll, va anotar 19 punts després de fallar 13 tirs lliures de 19. I Kevin Durant va acabar amb 22 punts.

El quart partit de la sèrie es jugarà diumenge al mateix escenari de l'Smoothie King Center de Nova Orleans.

Els Rockets, llançats

James Harden i Eric Gordon van anotar 25 punts cada un i van liderar elsHouston Rockets, que van escombrar (92-113) elsUtah Jazz.en la visita al seu camp.

Després de caure de manera sorprenent en el segon partit al Toyota Center de Houston, els Rockets van tornar a trobar la seva millor defensa i inspiració encistelladora i no van tenir problemes per guanyar i recuperar l'avantatge de camp.

Royce O' Neale, amb 17 punts, va ser el líder encistellador dels Jazz, que aquesta vegada sí que van trobar a faltarRicky Rubio, que es va perdre el tercer partit consecutiu al no estar recuperat de l'esquinç del tendó de la cama esquerra que pateix des de divendres passat.

La gran figura de l'equip, l'escorta novell Donovan Mitchell es va quedar amb només 10 punts i aquesta va ser la clau de la derrota dels Jazz, que aquest diumenge jugaran de nou al seu camp el quart partit i és possible que Rubio pugui tenir alguns minuts d'acció.