ELS 'PLAY-OFF' DE L'NBA

Stephen Curry i LeBron James condueixen els Warriors i els Cavaliers cap a la victòria

El conjunt d'Oakland i el de Cleveland guanyen avantatge davant els Pelicans i els Raptors

curry / John G. Mabanglo (AP)

curry
TORONTO, ON - MAY 01: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers dribbles the ball in the second half of Game One of the Eastern Conference Semifinals against the Toronto Raptors during the 2018 NBA Playoffs at Air Canada Centre on May 1, 2018 in Toronto, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Vaughn Ridley/Getty Images/AFP

/

2
Es llegeix en minuts

Stephen Curry ha completat un retorn triomfal i decisiu al aportar 28 punts com a reserva, que han permès al seu equip, els Warriors de Golden State, guanyar per 121-116 4 els Pelicans de Nova Orleans en el segon partit de les semifinals de la Conferència Oest, que ara dominen per 2-0 al millor de set.

Curry, que havia estat gairebé sis setmanes fora de competició a causa d'una lesió que va patir al genoll esquerre, no ha demostrat la falta d'activitat ni tampoc haver de sortir com a reserva i s'ha convertit immediatament en el millor dels Warriors. Ha jugat 27 minuts, ha anotat 8 de 15 tirs de camp, inclosos 5 de 10 triples, i 7-7 des de la línia de personal. A més de capturar set rebots defensius, ha repartit dues assistències, ha recuperat tres pilotes, n'ha perdut sis i li han assenyalat dues faltes personals.

"M'he sentit molt a gust a la pista, feliç de la rebuda que he tingut dels aficionats i sobretot pel triomf important que hem aconseguit", ha declarat Curry al acabar el partit, que s'ha jugat a l'Oracle Arena d'Oakland.

Decisió en el temps extra

LeBron James, per la seva part, ha torna t a ser la gran figura dels Cavaliers de Cleveland a l'aportar un triple doble de 26 punts, 13 assistències i 11 rebots amb els quals han pogut guanyar a domicili en la pròrroga 112-113 els Raptors de Toronto en el primer partit de les semifinals de la Conferència Est.

Notícies relacionades

Junt amb James, l'escorta J.R. Smith també ha trobat la seva millor inspiració encistelladora i ha fet 20 punts que han ajudat en la victòria dels Cavaliers (0-1), que ara tenen l'avantatge de camp en la sèrie al millor de set partits. José Manuel Calderón ha continuat sense tenir cap minut amb els Cavaliers per decisió de l'entrenador, Tyronn Lue.

Pel que fa als Raptors, Serge Ibaka continua sense ser factor guanyador i en els 29 minuts que ha jugat com a titular ha aportat 9 punts després d'anotar 3 de 8 en tirs de camp, ha fallat els tres intents de triple, i ha aconseguit un 3-3 des de la línia de personal.