NBA

Lebron James firma el millor contracte de la història de la NBA

Renova amb els Cleveland Cavaliers per tres anys a canvi de 100 milions de dòlars

 

  / VAUGHN RIDLEY / AFP

1
Es llegeix en minuts

S'ha acabat el culebró James. L'aler dels Cleveland Cavaliersflamant campió de la NBA i elegit MVP de la final davant els Golden State Warriors, ha firmat finalment el seu nou contracte amb els Cavs, en què continuarà jugant les tres pròximes temporades. La notícia, esperada des de feia setmanes, ha sorprès per la xifra final de l'acord que li reportarà en total 100 milions de dòlars (uns 90 milions d'euros).

Notícies relacionades

"No puc estar més emocionat per tenir l'oportunitat de nou de defensar la nostra corona, el nostre títol", comentava James en un vídeo publicat al portal de notícies esportives 'Uninterrupted'. "Tots sabem la màgia que va tenitr l'any passat, va ser una temporada increïble. I no puc esperar per tornar a unir-me al grup", afegia el tres vegades campió de la NBA sobre el que va ser el primer títol de la història de la franquícia de Ohio.

James es va declarar agent lliure aquest estiu renunciant a la possibilitat de renovar per una temporada a canvi de 24 milions de dòlars, i va iniciar llavors una nova negociació amb Cleveland que ha desembocat en aquest contracte rècord. L'estrella d'Akron cobrarà 31 milions la pròxima campanya, cosa que el convertirà en el més ben pagat de la Lliga per primera vegada en la seva carrera, i arribarà als 33 quilos (uns 30 milions d'euros) en la temporada 2017-18, una xifra mai fins ara vista en la història de la millor Lliga de bàsquet del món.