NBA

Michael Jordan va estafar a Scottie Pippen centenars de dòlars en apostes

El mític exjugador de Chicago coneixia el guanyador d'unes carreres virtuals pel qual apostava amb el seu company d'equip

1
Es llegeix en minuts

Sens dubte, una de les parelles més recordades de la història del bàsquet és la formada per Michael Jordan i Scottie Pippen. Sis anells de la NBA aconseguits durant els anys 90 testifiquen l'enorme èxit esportiu que van assolir conjuntament el que segurament és el millor jugador de la història i un dels millors escortes de tots els temps.

La seva compenetració i entesa dins de la pista va ser una de les claus que expliquen com aquells Chicago Bulls de Phil Jackson van dominar la millor Lliga de bàsquet del món. Però aquesta relació tan especial es traslladava també fora de la pista, ja que els unia una gran amistat. 

En aquest context, la notícia publicada pel periodista de la ESPN Amin Elhassan amenaça de truncar seriosament aquesta relació. I és que segons sembla, el bilionari amo dels Charlotte Hornets va estafar reiteradament el seu company d'equip arrabassant-li grans quantitats de diners durant els anys en què van compartir vestidor.

Notícies relacionades

CARRERES VIRTUALS

L'estafa era molt senzilla. Durant els temps morts dels partits es projectava al videomarcador una carrera virtual entre tres petits toros animats. Aquestes carreres es gravaven abans dels partits, cosa que Jordan va descobrir en una ocasió que va arribar aviat al United Center. Sabent per endavant el guanyador, Jordan apostava amb Pippen cent dòlars a endevinar quin dels tres toros venceria en cadascuna de les carreres que s'emetien partit rere partit al llarg de tota la temporada. Lògicament, Jordan guanyava sempre un Pippen que mai es va adonar d'un tripijoc que posa una vegada més en entredit la bona reputació del mític '23' de Chicago.