Jornada triomfal per a Marc Gasol i Ibaka

El jugador de Sant Boi lidera el triomf dels Grizzlies i anota 22 punts davant els Suns

2

El protagonisme ofensiu de Marc Gasol ha tornat a estar present en l'atac dels Grizzlies de Memphis que han aprofitat la seva aportació i el seu lideratge en el partit que han guanyat per 95-93 als Suns de Phoenix. Gasol ha aconseguit 22 punts i ha encapçalat una llista de sis jugadors dels Grizzlies (12-9) que han tingut números de dos dígits, inclòs l'escorta reserva Courtney Lee, que ha arribat als 18, inclosos 13 a la segona part, i que ha protagonitzat la jugada decisiva amb l'aler Jeff Green.

A falta de 0,5 dècimes de segon per al final del partit, Lee ha posat una pilota sobre el cèrcol dels Suns i Green ha aconseguit fer el mat amb la cistella guanyadora. Abans Gasol havia jugat 37 minuts en què ha anotat 9 de 17 tirs de camp, i n'ha encertat 4 de 6 des de la línia de personal, amb la qual cosa ha tornat a ser la primera opció en el joc ofensiu dels Grizzlies.

El jugador de Sant Boi també ha tingut presència en les accions dins de la pintura al capturar vuit rebots, inclosos set de defensius, ha posat dos taps i ha perdut una pilota. Malgrat el triomf tant Gasol com l'entrenador dels Grizzlies, David Joerger, a l'acabar el partit han reconegut que l'equip no havia jugat bé. "És important aconseguir la victòria, però no hem fet una bona feina com a equip", ha declarat Gasol. "La jugada de Lee i Green ha sigut perfecta i ha fet que el partit es decantés cap al nostre costat".

MÉS VICTÒRIES

A més de Gasol i Lee, que ha anotat 7 de 12 tirs de camp, inclosos 2-2 de triples, el base Mike Conley ha arribat als 12 punts, ha repartit sis assistències i ha recuperat tres pilotes, que l'han deixat com el líder en la direcció del joc de l'equip de Memphis, que torna al segon lloc de la Divisió Sud-oest. També ha sigut jornada de triomf per a l'ala pivot hispanocongolès Serge Ibaka, que tot i que ha tingut problemes amb les personals, al final ha ajudat els Thunder d'Oklahoma City a guanyar 98-95 els Kings de Sacramento.

Ibaka, quart màxim encistellador dels Thunder, ha aportat 12 punts tot i que només ha pogut jugar 19 minuts al cometre tres faltes personals en els primers sis del partit i li ha tocat estar assegut la resta de la primera part. L'internacional espanyol ha anotat 6 de 8 tirs de camp que l'han deixat com el jugador més eficaç dels Thunder, també ha capturat set rebots, inclosos cinc que han sigut ofensius i ha posat tres taps, líder de l'equip en aquesta faceta del joc.