LA JORNADA DELS ESPANYOLS

Ibaka i Calderón segueixen sense trobar la fórmula

El base dels Knicks torna a tenir una fluixa actuació en la derrota davant els Cavaliers (96-86)

El pivot dels Thunders topa amb uns Raptors que continuen invictes (98-103)

José Manuel Calderón intenta frenar la penetració del francès Tony Parker en el partit entre els Spurs i els Knicks de l’última jornada.

José Manuel Calderón intenta frenar la penetració del francès Tony Parker en el partit entre els Spurs i els Knicks de l’última jornada. / AP / FRANK FRANKLIN

1
Es llegeix en minuts
CHRISTIAN MARTÍNEZ / BARCELONA

Després d'una jornada fatídica marcada per la derrota de quatre conjunts amb presència espanyola, aquest dimecres (matinada del dijous a Espanya) tant els Knicks de José Manuel Calderón com els Thunders Serge Ibaka han sigut incapaços de revertir la situació. Els novaiorquesos han caigut davant els Cleveland Cavaliers en la seva visita al Quicken Loans Arena per 96-86, mentre que els Thunders no han pogut frenar la ratxa triomfal dels Toronto Raptors, que sumen tots els seus partits per victòries després de conquistar el Chesapeake Energy Arena per 98-103.

Davant l'equip de Lebron James, el base espanyol ha seguit amb el fluix percentatge en tirs que l'està acompanyant aquesta temporada, ha fallat quatre dels cinc que ha intentat, i els seus dígits s'han quedat en només dos punts i cinc assistències en 29 minuts. Tot plegat en un partit que ha deixat la imatge de la jornada quan James, després de fallar un triple, ha decidit esquinçar-se la samarreta de mànigues que cobreixen les espatlles, novetat que presenten els conjunts, per jugar amb més llibertat i recuperar en certa manera el model convencional.

Els 23 punts de James units als 22 anotats pel base Mo Williams han mantingut la bona dinàmica dels Cavaliers, que no cauen des de la primera jornada i han fet estèril la bona actuació de Carmelo Anthony, que ha aportat 17 punts, i la del debutant Kristaps Porzingis, que ha acabat amb 13. 

Els Raptors segueixen intractables

Notícies relacionades

Els Oklahoma Thunders d'Ibaka tenien una complicada missió. L'equip del pivot nacionalitzat espanyol s'ha enfrontat a un dels dos únics conjunts que continuen invictes en la competició, juntament amb els Golden State Warriors de Stephen Curry, i ha acabat cedint davant la inèrcia guanyadora dels de Toronto per 98-103.

Ibaka ha anotat 10 punts i ha capturat sis rebots en els 33 minuts que ha disputat, i ha vist com la gran actuació del base Russell Westbrook, amb 22 punts i 16 assistències, i de l'aler Kevin Durant, amb 27 punts i set rebots, no eren suficients per aconseguir evitar la segona derrota consecutiva. 

Temes:

Serge Ibaka