LA JORNADA DE LA NBA

Lideratge d'Ibaka i Mirotic amb sort oposada

Serge Ibaka aconsegueix el triomf amb els Thunder, mentre que Mirotic empeny sense resultat els Bulls amb un desaparegut Gasol

1
Es llegeix en minuts

Dos ala pivots nacionalitzats espanyols, Serge Ibaka i Nikola Mirotic, han demostrat el seu talent en dos partits disputats aquest diumenge de NBA. Malgrat el seu protagonisme, el resultat ha sigut, no obstant, invers. Els Thunder d'Oklahoma City, liderats per Ibaka aconseguien una important victòria davant Los Angeles Lakers (101-108), mentre que els Bulls de Chicago no van aconseguir el triomf davant els Clippers malgrat la gran actuació de l'ex del Reial Madrid, Mirotic.

Notícies relacionades

Serge Ibaka va haver de penjar-se l'equip a l'esquena a causa de les sonades absències de les estrelles dels Thunder, l'aler Kevin Durant i el base Russel Westbook, tots dos baixes per lesió. L'internacional hispano-congolès va anotar un doble-doble de 18 punts i 14 rebots, 9 de defensius. L'ala pivot també va repartir dues assistències, va recuperar una pilota i va posar tres taps en els 35 minuts que va estar a la pista del Staples Center dels Thunder.

Per la seva part, Mirotic també brillava però sense disfrutar del triomf per als Bulls. L'hispano-montenegrí va establir la seva millor marca com a professional disputant 31 minuts i anotant un total de 29 punts i 11 de 23 tirs de camp. Va destacar sobretot davant l'absència del base Derrick Rose, la lesió durant el partit de l'escorta Jimmy Butler i la poca inspiració de l'espanyol Pau Gasol, en aquest partit davant Los Angeles Clippers. L'ala pivot de Sant Boi, segueix sense recuperar-se dels problemes de salut que li van impedir jugar divendres passat el partit davant els Timberwolves i només va poder aportar quatre punts en 33 minuts.