LA JORNADA DE LA NBA

Ibaka supera els Grizzlies de Marc Gasol

Ricky Rubio i José Manuel Calderón tampoc aconsegueixen el triomf abans de la jornada prèvia a l'All-Star

1
Es llegeix en minuts

Penúltima jornada de NBA abans de l'inici de l'esperat Cap de Setmana de les Estrelles i derrotes dels espanyols Marc GasolRicky Rubio José Manuel Calderón.

Els Grizzlies de Memphis no van poder amb la millor versió dels Thunder d'Oklahoma City i Marc Gasol va perdre el seu duel particular amb l'ala pivot Serge Ibaka. Gasol no va poder imposar el seu joc interior ni va estar especialment inspirat: en els 26 minuts que va disputar va anotar només 2 de 10 llançaments de camp. Els Grizzlies amb aquesta derrota (105-89) van trencar la seva ratxa de dos triomfs consecutius. El jugador de Sant Boi viatja aquest dijous a Nova York per participar en el seu segon All-Star, aquesta vegada com a titular de l'equip de la Conferència Oest després del seu debut anterior amb les Estrelles el 2012. 

Notícies relacionades

Per la seva part, Ricky Rubio tampoc va poder aconseguir la victòria amb els Timberwolves de Minnesota a l'enfrontar-se a un dels millors bases de la Conferència Oest, Stephen Curry, que va liderar els Warriors de Golden State en el seu triomf a domicili per 91-94. El jugador del Masnou, no obstant, va fer un gran paper individual anotant 18 punts i va permetre al seu equip estar viu fins al final del partit.

Els altres dos espanyols protagonistes de la jornada José Manuel Calderón i Víctor Claver van tenir sorts oposades. L'extremeny va obtenir una altra derrota amb els Knicks, que no aconsegueixen aixecar el cap, davant els Magic d'Orlando. Per la seva part Claver va vèncer amb els Trail Blazers de Portland i va tenir l'oportunitat de participar en el partit, encara que només va sortir tres minuts a la pista i no va anotar l'únic llançament de camp que va llançar.

Temes:

Serge Ibaka