LA JORNADA DELS ESPANYOLS

Ibaka apuntala una altra exhibició de Durant

Els Thunder guanyen els Nuggets amb una bona feina de l'ala pivot hispanocongolès i 40 punts de l'aler (114-124)

Els Timberwolves de Ricky cauen davant els Hawks (105-107) i els Knicks de Calderón perden amb els Heat (109-95)

1
Es llegeix en minuts

Jornada desigual aquest dilluns per als espanyols que juguen a la NBA. La inspiració encistelladora no va estar present en el joc ofensiu dels bases Ricky Rubio José Manuel Calderón, que van veure com els Timberwolves de Minnesota i els Knicks de Nova York, respectivament, eren derrotats. En canvi, l'ala pivot hispanocongolès Serge Ibaka va disfrutar del triomf dels Thunder d'Oklahoma City.

Els Thunder van guanyar a domicili els Nuggets de Denver (114-124) amb una bona feina d'Ibaka i els 40 punts de Kevin Durant. L'ala pivot va aportar set punts en els seus 24 minuts sobre la pista del Pepsi Center de Denver, on va anotar 3 de 7 tirs de camp, inclòs un triple en dos intents (no va ser a la línia de personal). La seva aportació sota els cèrcols va tenir la compensació de set rebots, inclosos cinc de defensius. També va recuperar una pilota i va posar tres taps, i va arribar a ser el líder de l'equip en aquesta faceta.

Notícies relacionades

Els Timberwolves, en canvi, van caure a casa davant els Hawks d'Atlanta (105-107) i van veure tallada la ratxa de tres victòries consecutives. El pivot dominicà Al Horford va ser la clau de l'equip visitant amb els seus 28 punts, la seva millor marca aquesta temporada, i els seus vuit rebots. Rubio va jugar 26 minuts en què només va poder aportar vuit punts després de fallar 8 d'11 tirs de camp, inclòs un triple en tres intents, i encertar-ne un d'un des de la línia de personal. El base del Masnou també es va encarregar de donar cinc passades d'anotació, va capturar un rebot i va recuperar dues pilotes, però en va perdre quatre.

Els Knicks tampoc van poder superar la visita a la pista dels Heat de Miami (109-95) i encadenen quatre derrotes. Calderón va disputar 27 minuts en què va sumar sis punts després d'encistellar 2 de 5 tirs de camp, fallar un intent de triple i anotar 2 de 2 des de la línia de personal. A més, el base de Villanueva de la Serena va ser el líder de l'equip novaiorquès en la direcció del joc al repartir sis assistències, capturar un rebot, recuperar una pilota i perdre'n dues.

Temes:

Serge Ibaka