La plantilla dels Clippers es nega a jugar per a un racista

El tècnic i els jugadors, disposats a plantar-se per forçar Sterling a vendre la franquícia

Steling, a l’Staples Center de Los Angeles.

Steling, a l’Staples Center de Los Angeles. / AP / DANNY MOLOSHOK

1
Es llegeix en minuts
ROGER PASCUAL / Barcelona

La plantilla dels Clippers ho té clar. No pensa tornar a jugar més per a un propietari racista. Davant les reticències de Donald T. Sterling a vendre la franquícia després dels seus comentaris racistes, el tècnic i els jugadors estan disposats a fer un pas endavant. Aniran a la vaga fins que no deixi el seu càrrec.

"Alguna cosa ha de passar, i ha de passar tard o d'hora", ha sentenciat Chris Paul. L'estrella del conjunt angelí ha reconegut a la cadena ESPN que han parlat amb el tècnic Doc Rivers de negar-se a jugar fins que l'empresari se'n vagi. "D'això n'hem estat parlant Doc i jo. Definitivament parlarem sobre això amb Doc, Blake [Griffin] i DJ [DeAndre Jordan]. És inacceptable". La plantilla ja va estudiar l'opció de la vaga en la sèrie de 'play-off' contra Golden State Warriors.

DOC RIVERS, DISPOSAT A DIMITIR

Notícies relacionades

De fet, Dick Parsons, el director executiu assignat per la NBA, ha confirmat que l'entrenador està sospesant molt seriosament l'opció d'abandonar el seu càrrec si Sterling (sancionat de per vida per la NBA) no accepta l'oferta de Steve Ballmer, propietari de Microsoft, de vendre per 2.000 milions de dòlars.

La polèmica va saltar quan van sortir a la llum unes gravacions en què discutia amb la seva nòvia, arran d'unes fotos publicades al seu Instagram amb l'exjugador de bàsquet Magic Johnson i Sterling la criticava per això. "Em preocupa que vulguis promocionar-te associant-te amb gent negra ¿Ho has de fer? Pots dormir amb ells. Pots portar-los aquí. Fes el que vulguis. L'únic que et demano és que no els portis als meus partits". 

Temes:

Franquícies