Loteries

¿Quan és el sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2022? Data i hora

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2022 se celebrarà aquest dimecres, 27 d’abril, a les 12.00 hores. EL PERIÓDICO informarà a l’instant de tots els premis d’aquest sorteig extraordinari de Loteries de Catalunya. 

Un any més, la Grossa repartirà la seva sort amb els seus tres premis principals i altres de menor import. El primer premi ascendeix a 2.000.000 d’euros, sempre que el bitllet coincideixi amb les cinc xifres extretes i la sèrie.

On adquirir la Grossa de Sant Jordi 2022

La Grossa es pot comprar de diverses maneres i en diferents llocs i el seu preu és de 5 euros per bitllet. Per internet, a través de la web de loteriesdecatalunya.cat; en els més 2.200 punts de vendes habituals repartits per tot Catalunya (quioscos, llibreries, estancs, bars amb terminal) i a qualsevol botiga de les principals cadenes de supermercats de Catalunya.

Notícies relacionades

Per als que busquen un número concret, la pàgina web de Loteria de Catalunya disposa d’un cercador en què, després de teclejar el número desitjat, informa del lloc on pot adquirir-se.

La Grossa de Sant Jordi s’ha convertit en un clàssic en aquestes dates que gaudeix de gran popularitat i acollida a tot Catalunya.

¿Quan és el sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2022? Data i hora