Loteries de Catalunya

Així serà el sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2021

  • Aquí podeu consultar si el vostre número de la Grossa té premi

  • Informeu-vos de tots els premis que us poden tocar en el sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Jordi

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Demà dimarts, 27 d’abril, a les 12 hores, se celebrarà la Grossa de Sant Jordi 2021, que repartirà milers de premis en metàl·lic per tot Catalunya.

La Grossa repartirà un primer premi principal de 2.000.000 d’euros al cupó en què les xifres i sèrie coincideixin amb els números extrets en el sorteig. Si la sèrie no coincideix, l’import és de 50.000 euros per butlleta. També es premien les cinc xifres i tots els acabaments del número guanyador així com el número anterior i posterior. A més, hi ha un segon i tercer premi valorat en 20.000 euros i 10.000 euros, respectivament, i es manté el segon reintegrament.

Com és el sorteig

La mecànica del sorteig de la Grossa de Sant Jordi és senzilla i es basa en el sistema de bombos múltiples d’on s’extreuen les boles amb els números premiats. En total, hi ha 5 bombos amb 10 boles cada un, numerades del 0 al 9.

Després de dipositar-les al seu interior, es realitzen quatre sortejos que es reparteixen de la següent manera:

  • Primer sorteig: corresponent al primer premi

  • Segon sorteig: corresponent al segon premi

  • Tercer sorteig: corresponent al tercer premi

  • Quart sorteig: corresponent al quart premi

Si l’últim dígit del primer premi extret del primer sorteig coincideix amb el dígit del quart sorteig, es procedirà a realitzar una o més extraccions per determinar el número del reintegrament guanyador del quart sorteig.

Cupons amb premi

Notícies relacionades

Els premis dins d’un mateix número premiat no es poden acumular. Per exemple, un cupó de la Grossa de Sant Jordi que té les últimes quatre xifres que corresponen amb el número premiat, guanyarà només el premi corresponent a les últimes quatre xifres, però no aquells premis corresponents a les tres, dues i última xifra. 

Ara bé, els bitllets guanyadors en diferents sortejos (és a dir, que conté dígits idèntics de números guanyadors de diferents sortejos), sí que acumularan els premis, excepte els corresponents a l’encert de les 5 xifres dels números extrets en el sorteig, que no s’acumularan amb cap altre premi.

Així serà el sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2021