Loteries de Catalunya

Premis del sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2021

Es repartiran tres premis principals i un segon reintegrament

  • Consulta el dia i hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi d’aquest any

  • Aquí podràs saber si el teu número ha resultat premiat

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

La Grossa de Sant Jordi 2021 que se celebrarà dimarts vinent, 27 d’abril, repartirà tres premis principals i un segon reintegrament en quatre extraccions diferents. L’import de cada un dels premis queda de la següent manera.

Primer premi: Un premi extraordinari de 2.000.000 euros quan les cinc xifres i la sèrie de la butlleta coincideixin amb els números de les boles extretes en el primer sorteig. També obtindran premi les 5 xifres del número guanyador (50.000 euros per bitllet) així com els acabaments i el número anterior i posterior.

Segon premi: Premiat amb 20.000 euros, el cupó les cinc xifres del qual coincideixin amb les extraccions del segon sorteig.

Tercer premi: Valorat en 10.000 euros quan les 5 xifres coincideixin amb les extraccions del tercer sorteig.

Segon reintegrament: S’obtindrà en el quart sorteig.

Premi als números anteriors i posteriors

D’altra banda, una butlleta també tindrà premi quan un determinat nombre de dígits en el mateix ordre del sorteig (de dreta a esquerra) coincideixi amb el número guanyador. També es premiaran els que continguin el número anterior o posterior al del guanyador.

En el cas que l’últim dígit del primer premi extret del primer sorteig coincideixi amb el dígit del segon sorteig, llavors es realitzaran una o més extraccions per determinar el número del reintegrament guanyador del segon sorteig.

Els premis dins d’un mateix número guanyador no es poden acumular. És a dir, un butlleta que té les últimes quatre xifres que corresponen amb el número premiat, només pot guanyar el premi corresponent a les últimes quatre xifres, però no els premis corresponents a les tres, dues o última xifres.

Notícies relacionades

La Grossa de Sant Jordi 2021 ha posat a la venda un total de 80.000 números (del 00000 al 79999) amb un total de 35 butlletes per número, cinc dels quals són en format electrònic. El preu de cada cupó és de 5 euros.

A més dels punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, els números de la Grossa de Sant Jordi també es poden adquirir a través d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

Premis del sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2021