Regates a Tòquio

Blanca Manchón (RS:X) obre la jornada espanyola amb un catorzè lloc

El grancanari Joel Rodríguez va tenir millor sort en Làser Estandard i va acabar quart en la seva primera mànega

Blanca Manchón (RS:X) obre la jornada espanyola amb un catorzè lloc
1
Es llegeix en minuts

Blanca Manchón va obrir aquest dilluns per a l’equip espanyol la segona jornada de vela a Tòquio 2020, en la qual la windsurfista sevillana no va passar d’un catorzè lloc en la primera de les tres regates programades.

Manchón, que diumenge, el primer dia de competició, va fer un 7, 7, 12 que li va valer per acabar novena en la general, aquest dilluns afronta una altra tres mànegues de les dotze programades abans de la disputa de les medalles ‘Medal Race’, cosa que arribarà dissabte.

La vencedora d’aquesta primera regata va ser la britànica Emma Wilson, segona la xinesa Yunxiu Lu i tercera la japonesa Yuki Sunaga.

Millor sort va tenir en Làser Estàndard el grancanari Joel Rodríguez, que va acabar quart a la seva primera mànega, segona en total després que diumenge només se’n disputés una a causa de la falta de vent.

Notícies relacionades

Rodríguez, que diumenge va quedar al lloc 21 en aquesta única prova, avui ha iniciat la competició quart, mentre que el primer va ser el montenegrí Milivoj Dukic, segon l’alemany Philipp Buhl i tercer el finlandès Kaarle Tapper.

En aquesta jornada tornen a repetir també participació la classe RSX: masculí amb el grancanari Ángel Granda i la Làser Radial amb la barcelonina Cristina Pujol.