Agressió

Apunyalen a la presó l’expolicia que va matar George Floyd

Derek Chauvin, que es troba estable després de l’atac, va haver de ser portat a un hospital per rebre tractament

zentauroepp53575669 editors note  graphic content    files  in this file still i200529195405

zentauroepp53575669 editors note graphic content files in this file still i200529195405 / DARNELLA FRAZIER

1
Es llegeix en minuts

L’expolicia Derek Chauvin, condemnat per la mort de George Floyd a l’estat de Minneapolis, Estats Units, ha sigut apunyalat aquest divendres a l’Institut Correccional Federal de la ciutat de Tucson, segons una persona pròxima a l’assumpte. Chauvin es troba en situació estable.

Notícies relacionades

Aproximadament a les 12.30 hores (hora local), «un individu empresonat», que dues fonts consultades per la CNN han confirmat que era Chauvin, ha sigut agredit a la Institució Correccional Federal (FCI) de Tucson, a Arizona, ha informat l’Oficina de Presons en un comunicat. «Els empleats que van respondre van prendre mesures per salvar la vida d’un individu empresonat» i ha sigut traslladat a un hospital local per rebre tractament, segons el comunicat, que afegeix que «cap empleat va resultar ferit durant l’incident».

Chauvin està actualment complint simultàniament una condemna de 22 anys i mig de presó per assassinat en segon i tercer grau i una altra de més de 20 anys per violar els drets civils federals de George Floyd quan va oprimir amb el seu genoll el coll del ciutadà afroamericà durant més de nou minuts, cosa que li va provocar la mort.