Terror a Bangkok

Un nen de 14 anys mata tres persones en un tiroteig en un centre comercial de la capital de Tailàndia

1
Es llegeix en minuts
EFE

 La policia tailandesa ha detingut un jove de 14 anys com a presumpte autor d’un tiroteig en un centre comercial de luxe de la capital, Bangkok, on, segons els serveis d’emergència, han mort tres persones i quatre més han resultat ferides.

El Departament de Detectius de la Policia Metropolitana va dir a la seva pàgina de Facebook que un jove de 14 anys havia sigut detingut i estava sent interrogat per l’atac al centre comercial Siam Paragon. Els serveis d’emergència van compartir una imatge d’un agent de policia detenint i emmanillant un individu estirat de cap per avall a terra.

L’Oficina Central d’Investigació havia publicat anteriorment a la seva pàgina de Facebook una imatge granulada d’un individu que, segons ells, era l’autor dels trets, vestit amb pantalons caquis de càrrega i una gorra de beisbol.

Escenes caòtiques

Vídeos no verificats a les xarxes socials mostraven escenes de caos, amb persones, inclosos nens, que sortien corrents per les portes del centre comercial mentre els guàrdies de seguretat els expulsaven.

Notícies relacionades

Un dels vídeos mostrava la gent refugiant-se en una habitació a les fosques dins d’un restaurant, mentre que la televisió en directe mostrava llargues cues de trànsit fora del centre comercial sota una pluja torrencial.

La violència armada és freqüent a Tailàndia. L’any passat, un exagent de policia va matar 22 nens en una escola bressol durant un atac amb pistola i ganivet, mentre que el 2020 un soldat va matar a trets almenys 29 persones i en va ferir 57 en una matança que es va estendre per quatre localitats de la ciutat de Nakhon Ratchasima, al nord-est de Tailàndia, i els seus voltants.

Temes:

Tailàndia