DANIEL SANCHO

Periodistes espanyols acudeixen a l’ambaixada a Tailàndia després que volés un dron sobre la presó de Sancho

Fonts diplomàtiques confirmen que diversos reporters van acudir a la legació després que les forces de seguretat els critiquessin un possible ús de dron

Cronologia del ‘cas Daniel Sancho’ i claus de l’assassinat d’Edwin Arrieta a Tailàndia

La rutina de Daniel Sancho a la presó

Periodistes espanyols acudeixen a l’ambaixada a Tailàndia després que volés un dron sobre la presó de Sancho
1
Es llegeix en minuts
Mario Saavedra

Diversos periodistes espanyols d’un mateix mitjà espanyol han acudit aquest dimecres al matí a demanar ajuda a l’ambaixada espanyola a Bangkok, Tailàndia, després que les autoritats del país els acusessin d’haver fet volar de forma il·legal un dron per captar imatges de la presó on es troba Daniel Sancho, segons confirmen a aquest diari fonts diplomàtiques. Sancho està acusat de matar i esquarterar una persona al país asiàtic.

No consta que cap d’ells hagi sigut detingut o retingut per aquests fets. Es desconeix de moment el mitjà al qual pertanyen. El passat 29 d’agost, el programa de Cuatro ‘En boca de todos’ va publicar «les primeres imatges de Daniel Sancho a la presó de Koh Samui». Sota el titular «Així és el seu dia a dia», la web del programa explica que ha tingut accés a unes imatges de la presó de la localitat tailandesa «on es veu un dels pocs moments en què Daniel Sancho té contacte amb la resta de presos de la presó. Les imatges, mai vistes abans, donen una idea del dia a dia de l’espanyol des que va ser detingut».

Segons fonts coneixedores de la situació, alguns dels periodistes que han sigut al país ho han fet sense el visat de turista, per la qual cosa no es descarta que puguin ser expulsats del país. 

Imatges de l’interrogatori

Notícies relacionades

El programa ‘Y ahora Sonsoles’ de Telecinco va emetre les primeres imatges de Daniel Sancho en la reconstrucció del crim d’Edwin Arrieta  davant la policia tailandesa, informa Europa Press. En les imatges, el presumpte assassí explicava com va matar la seva víctima, un metge colombià, a la vila de Koh Phanghan on suposadament va acabar amb la vida del cirurgià.

En la gravació es veu com Sancho coopera amb la policia i descriu amb tot detall com va perpetrar l’assassinat. «Vull continuar cooperant amb vosaltres», se’l sent dir. Daniel Sancho és fill de l’actor Rodolfo Sancho, que ha anat a la mateixa presó a visitar-lo.