Dues famílies destrossades

Cas Daniel Sancho: Silvia Bronchalo parla de la família d’Edwin Arrieta

1
Es llegeix en minuts

Nova visita de Silvia Bronchalo a Daniel Sancho a la presó de Koh Samui. A excepció del cap de setmana –quan no està permès que els reclusos vegin els seus familiars–, la mare de l’únic acusat de l’assassinat i l’esquarterament d’Edwin Arrietaha anat diàriament a la presó per trobar-se amb el seu fill i acompanyar-lo en aquest dur tràngol en el qual podria enfrontar-se a la pena de mort pel crim de l’home amb el qual va mantenir una relació durant gairebé un any.

 Divendres passat, per agrair el gest dels mitjans de comunicació de no fer-li preguntes després de la seva arribada a Tailàndia, l’exparella de Rodolfo Sancho trencava el seu silenci i, ferma i amb una gran enteresa, revelava que Daniel està «bastant bé», confirmava que tots dos s’havien emocionat al veure’s i reconeixia que «ningú et prepara» per viure una cosa com el que està vivint la seva família des de fa diverses setmanes.

El missatge

Notícies relacionades

 Es tractaven de les úniques declaracions de Silvia fins al moment, que ha sorprès a tothom aquest dimarts tornant a parlar. Al país natal d’Edwin Arrieta s’ha criticat que la mare de Daniel Sancho no recordés la família de la víctima en la seva primera compareixença pública. Per això, un reporter colombià l’ha abordat avui quan abandonava la presó després de visitar el seu fill i li ha preguntat si li agradaria transmetre algun missatge als familiars del cirurgià.

 Un moment en què Silvia s’ha girat i, breu però contundent, ha revelat que es posarà en contacte personalment amb la família del doctor Arrieta: «De moment ho faré de manera personal».

Temes:

Daniel Sancho