Guerra d’Ucraïna

Almenys tres ferits a conseqüència d’un atac de dron a la ciutat russa de Vorónej

Soldats russos condueixen un tanc a través d’un bosc cremat a prop de Voronej, ahir.

Soldats russos condueixen un tanc a través d’un bosc cremat a prop de Voronej, ahir. / afp / alexey sazonov

1
Es llegeix en minuts
Àlex Bustos
Àlex Bustos

Periodista

ver +

Almenys tres persones han resultat ferides a conseqüència de l’impacte d’un dron contra un edifici d’apartaments al centre de la ciutat russa de Vorónej, ubicada a uns 250 quilòmetres de la frontera amb Ucraïna. «Tres persones han resultat ferides amb fragments de vidres. Se’ls ha ofert ajuda mèdica al lloc dels fets, s’han negat a ser hospitalitzats», ha informat a Telegram el governador de la regió de Vorónej, Alexander Gúsev.

Gúsev ha explicat que l’apartament de l’edifici contra el qual ha impactat en concret el dron estava buit. El governador ha assenyalat que les autoritats recolzaran els residents de l’edifici contra el qual ha impactat el dron.

Notícies relacionades

«He donat les primeres instruccions per a l’ajuda als habitants de l’edifici contra el qual ha xoct el dron. Les característiques d’aquesta ajuda quedaran més clares després que es faci un estudi més profund de les conseqüències de l’incident», ha dit.

Segons Gúsev, el Servei Federal de Seguretat (FSB, antic KGB), el Ministeri d’Emergències i altres serveis treballen al lloc dels fets i valoren la necessitat d’evacuar o no els inquilins de l’edifici.