A l’abadia de Westminster

La reina Letícia opta per Carolina Herrera per assistir a la coronació de Carles

  • Segueix aquí el directe de la coronació de Carles III

  • Tots els detalls per no perdre’s en la cerimònia

HENRY NICHOLLS / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els reis d’Espanya, Felip i Letícia, assisteixen aquest dissabte a l’abadia de Westminster, al centre de Londres, a la coronació de Carles III i Camil·la, des de la qual van sortir poc abans de les 11 del matí des de la residència de l’ambaixador espanyol al Regne Unit.

Letícia, amb un vestit rosa intens de Carolina Herrera i barret a joc, i Felip, amb uniforme de capità general de l’exèrcit, es van reunir al temple amb desenes de mandataris mundials minuts abans que Carles III i Camil·la abandonessin el palau de Buckingham en processó cap a l’abadia, informa Efe.

Malgrat la pluja amb què s’ha despertat Londres aquest dissabte, Letícia lluia un vestit de dues peces de color rosa xiclet que ha conjuntat amb un barret XL i un bolso també de Carolina Herrera. La Reina vestia una jaqueta de coll rodó i volants i una faldilla recta de tall midi. El barret és de color beix i està cobert per una malla rosa, informa Chance.

Recepció

Felip VI i Letícia van assistir divendres a la nit a una recepció a Londres en honor als reis britànics. La Reina es va decantar per un vestit de Victoria Beckham color verd oliva de tall midi, amb capes a les mànigues i un drapejat a la zona de la cintura.

Els reis d’Espanya tenen previst quedar-se 24 hores a la capital britànica, ja que el cap d’Estat assistirà dissabte a la nit a la final de la Copa del Rei de futbol a la ciutat espanyola de Sevilla entre l’Osasuna i el Reial Madrid.

Notícies relacionades

La coronació serà un acte religiós i simbòlic en què l’arquebisbe de Canterbury, Justin Welby, col·locarà el rei la corona de sant Eduard. Aquesta serà única vegada que el monarca la portarà a la seva vida, ja que està reservada per a la coronació i es manté sempre a la Torre de Londres.

El rei d’Espanya ja es va veure amb Carles III a Londres el 21 de novembre en una trobada privada a Clarence House, la residència oficial del monarca britànic.