Agredit al metro l’exministre britànic de Salut Matt Hancock

Agredit al metro l’exministre britànic de Salut Matt Hancock

DPA

1
Es llegeix en minuts

L’exministre de Salut del Regne Unit Matt Hancock ha sigut víctima d’una agressió al metro de Londres en mans d’un home d’uns 60 anys que ja ha sigut detingut i es manté sota custòdia policial.

La Policia de Transport Britànica (BTP, per les seves sigles en anglès) ha informat que el primer avís que va rebre sobre l’incident alertava d’un home «assaltat i assetjat» a l’estació de Westminster a primera hora del matí de dimarts.

Després d’això, les autoritats han detingut un home de 61 anys com a principal sospitós de l’agressió, si bé és cert que les investigacions encara estan en marxa, segons relata la cadena britànica Sky News.

Va dimitir per saltar-se les restriccions

Segons ha relatat un portaveu de l’exministre, l’incident va ser «molt agressiu i desagradable», i ha aventurat que l’agressor era un «perillós teòric de la conspiració» contra la covid. Així mateix, ha agraït la seva tasca als agents de Policia i de la BTP. «Afortunadament, aquest tipus de comportament és una ocurrència estranya, però són instàncies com aquesta les que tornen a emfatitzar la importància d’aturar la informació errònia sense fonament i que causa tant mal», ha afegit.

Notícies relacionades

Hancock va exercir com a ministre de sanitat des del 2019 fins al 2021, que va dimitir després que sortís a la llum que havia incomplert les restriccions durant la pandèmia per ajuntar-se amb una altra dona amb la qual suposadament mantenia una relació extramatrimonial.

A finals del 2022 va tornar a suscitar polèmica al participar al programa ‘I’m A Celebrity... Get Me Out of Here!’ un xou d’impacte de supervivència on va participar junt amb altres famosos i per la qual cosa el Partit Conservador britànic va decidir suspendre’l com a diputat.