Recerca

Diversos ferits en un atac amb arma blanca a l’Estació del Nord de París

L’atacant, que va carregar contra diversos viatgers, va ser reduït per la policia

Els trens circulaven amb normalitat

Diversos ferits en un atac amb arma blanca a l’Estació del Nord de París

BENOIT TESSIER

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Diverses persones van resultar ferides aquest dimecres a primera hora del matí a l’Estació del Nord de Parísen un atac amb arma blanca protagonitzada per un home que va poder ser reduït per la policia, que va utilitzar les seves armes.

El ministre de l’Interior, Gérald Darmanin, va explicar en el seu compte de Twitter que «un individu ha ferit diverses persones aquest matí a l’Estació del Nord. Ha sigut ràpidament neutralitzat. Gràcies a les forces de l’ordre per la seva reacció eficaç i valenta».

Notícies relacionades

L’emissora France Info va indicar que els fets van passar cap a les 6.40 locals (5.40 GMT) quan l’agressor va carregar contra diversos viatgers a l’interior de l’estació per motius per ara desconeguts. Un agent el va neutralitzar disparant-li.

Després de l’incident, els trens circulaven amb normalitat per la que és l’estació amb més trànsit de viatgers d’Europa, que reuneix línies de rodalies i de llarga distància, incloent-hi trens internacionals com els Thalys a Brussel·les, Amsterdam i Colònia o els Eurostar a Londres.