A Sydney

Un zoo a Austràlia tanca les seves portes després de la fuga de cinc lleons

El parc ha obert una investigació per aclarir els motius de l’incident

Un zoo a Austràlia tanca les seves portes després de la fuga de cinc lleons

Tara Malhotra/Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

 El Zoològic Taronga de Sydney ha informat aquest dimecres que cinc lleons, un adult i quatre cadells, han sigut detectats fora de la seva exhibició principal, motiu pel qual han tancat temporalment el recinte.

A les 6.30 hores, els serveis de seguretat del zoo han observat als lleons en una àrea adjacent a la seva exhibició principal, fet que ha posat en marxa el protocol de seguretat per resoldre l’incident, segons ha informat el zoològic en un comunicat.

«El zoològic compta amb estrictes protocols de seguretat per a tal incident i es van prendre mesures immediates. Realitzem simulacres periòdicament per assegurar-nos que estem preparats», ha detallat l’empresa que gestiona el recinte.

Tots sans i estalvis

«Tot el personal del zoològic va actuar amb rapidesa i els procediments i processos es van seguir com haurien d’haver sigut. Com a resultat, la situació va estar sota control en qüestió de minuts», ha afegit, assegurant que totes les persones i tots els animals es troben sans i estalvis.

Notícies relacionades

En concret, quatre dels lleons van tornar tranquil·lament als seus caus mentre que un cadell va ser tranquil·litzat «de manera segura». «El cadell ara està despert i bé», ha confirmat el zoo.

De moment es desconeix la manera en què els lleons han pogut sortir de la seva exhibició principal, motiu pel qual el zoo ha obert una investigació.

Temes:

Austràlia