A Florida

Un home amb una màscara de calavera mata una dona davant dos nens

L’assassí va sortir de la casa i va fugir amb un vehicle

Un home amb una màscara de calavera mata una dona davant dos nens

Twitter

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home amb la cara tapada per una màscara amb una calavera va entrar en una vivenda de New Port Richie (Florida) amb l’amenaça d’una arma de foc, va anar directe a l’habitació on una dona dormia i la va matar davant dos nens, va informar aquest dimarts la policia.

La dona amb prou feines va poder dir «no em disparis», segons va informar l’Oficina de l’Algutzir del comtat de Pasco (a la costa oest de Florida).

Els fets van passar aquest dilluns poc després de mitjanit d’aquest, mentre els més noctàmbuls encara celebraven Halloween.

Segons va explicar una dona que dormia en un sofà a l’habitació principal de la vivenda, es va despertar perquè algú picava a la porta.

Un home emmascarat va entrar i la va apuntar amb una arma i es va dirigir cap a l’habitació on dormien una altra dona i dos nens.

Va encendre el llum i va despertar la dona, a qui va disparar una vegada i després un altre cop quan ja era al terra de l’habitació, segons va informar l’algutzir de Pasco, Cris Nocco.

L’assassí va sortir de la casa i va fugir amb un vehicle.

Notícies relacionades

«Sembla com si conegués el plànol de la casa, directament va anar a buscar el seu objectiu, sabia per què hi era», va dir Nocco.

La policia ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar l’autor de la mort de la dona, que anava vestit de negre i amb la cara tapada per una màscara que representava una calavera.