Accident

Mor un home en l’incendi de la seva vivenda a Mataró

  • L’home, que patia mobilitat reduïda, era a la planta baixa quan l’ha sorprès el foc

Mor un home en l’incendi de la seva vivenda a Mataró
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home de 79 anys ha mort aquesta nit en l’incendi de casa seva a la localitat barcelonina de Mataró, han informat els Bombers de la Generalitat.

L’incendi ha tingut lloc en una casa de tres plantes ubicada al número 7 de la plaça Gran de Mataró. L’home, que patia mobilitat reduïda, era a la planta baixa quan l’ha sorprès el foc.

Els serveis d’emergències van ser alertats a les 22.38 hores de l’incendi en l’escomesa elèctrica de la casa, on els bombers van desplaçar quatre vehicles.

Investigació oberta

Els efectius van trobar la casa plena de fum i, malgrat que van aconseguir trobar l’home a l’interior i el van treure fins al carrer, on els van atendre sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no el van poder reanimar i es va certificar la seva mort.

Els bombers van aconseguir apagar el foc poc abans de les 11 de la nit, incendi que va cremar el menjador de la casa.

Notícies relacionades

El SEM, que va desplaçar tres unitats al lloc, va assistir dues persones més, que van ser donades d’alta in situ. En l’operatiu d’aquest succés va participar també la Policia Local de Mataró.

Els Mossos han obert una investigació per mirar de determinar l’origen d’aquest incendi, segons fonts de la policia catalana. 

Temes:

Incendis