Impacte econòmic
Aquestes són les marques que han de canviar les seves etiquetes després de la mort d’Isabel II
Fins a 600 productes hauran de modificar la seva presentació ta causa del relleu al tron britànic

A1-140701774.jpg /
La mort de la reina Isabel II ha tingut una dimensió que transcendeix l’empremta política, tenint repercussió en l’àmbit cultural i l’econòmic, ja que tindrà conseqüències a nivell comercial per a més de 600 marques davant el nomenament de Carles III com a successor al tron de la morta sobirana.
Coca-Cola, Nestlé, Unilever, Gordon’s, Heinz, British Sugar i un llarg etcètera, fins a superar les 600 marques comercials s’han vist afectades per la defunció de la monarca i hauran de modificar la imatge del seu etiquetatge ja que són oficialment reconegudes com a proveïdores de la Casa Reial britànica a través del segell reial Royal Warrant of Appointment.
Es tracta de marques de confiança i consum habitual dels membres de la família reial britànica, un fet que la firma pot ressaltar en el seu etiquetatge durant un període de cinc anys renovables, com a reconeixement del palau de Buckingham. L’associació no està integrada a l’entramat de la Família Reial britànica i la seva comesa és la de vetllar per l’aplicació de les regles del Lord Chamberlain, que determinen la cèdula reial.
- L’incendi de Paüls marca el pitjor inici d’estiu des del 2010
- Successos Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- A Bèrgam Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- Animals marítims ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?
- Cas Koldo El jutge investiga contractes «manipulats» de Pardo de Vera després que l’UCO trobés a casa seva documents sobre el ‘pelotazo’ de les mascaretes