Agressió múltiple

Un altre apunyalament massiu al Canadà deixa almenys un mort i dos ferits

  • És el segon atac amb arma blanca al país en menys d’una setmana

Un altre apunyalament massiu al Canadà deixa almenys un mort i dos ferits

Policía de Edmonton

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia del Canadà ha informat aquest dimecres a última hora que una persona ha mort i dues han resultat ferides després d’haver sigut apunyalades per un home a la ciutat d’Edmonton, la capital de la província d’Alberta. Fins ara, dues persones han resultat greument ferides i una altra ha perdut la vida en el que es creu que han sigut assalts arbitraris, semblants als ocorreguts durant el cap de setmana a la província de Saskatchewan, segons han informat les autoritats locals en un comunicat.

Per aquesta raó, la Policia d’Edmonton ha sol·licitat que tots els residents, vianants i automobilistes evitin l’àrea de l’incident i que es refugiïn a les seves vivendes si és possible, ja que hi ha un home sospitós a l’àrea amb una arma blanca.

Notícies relacionades

L’atacant ha sigut descrit com un home de cabells negres arrissats, pell clara, que vestia una dessuadora amb caputxa fosca i una camisa grisa, segons la descripció aportada per testimonis. «El sospitós es considera perillós i no ha de ser abordat. Es pot esperar una forta presència policial a l’àrea, mentre els oficials busquen el sospitós», ha detallat la Policia d’Edmonton en la missiva.

Aquest atac té lloc pocs dies després que dos homes portessin a terme un apunyalament múltiple que va segar la vida de deu persones i en va ferir 18 més en diversos punts dels voltants de la ciutat de Saskatoon.