Matança

Descobreixen el cos d’un dels sospitosos de matar 10 persones al Canadà

  • Damien Sanderson, de 31 anys, és una dels possibles autors de la matança

  • El seu germà Myles Sanderson segueix en parador desconegut

Descobreixen el cos d’un dels sospitosos de matar 10 persones al Canadà

MICHAEL BELL / ZUMA PRESS / CONTACTOPHOTO

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia canadenca va dir aquest dilluns que ha localitzat el cadàver de Damien Sanderson, de 31 anys, un dels dos sospitosos d’assassinar 10 persones i ferir-ne 18 més al nord-oest del Canadà.

La Policia també va assenyalar durant una roda de premsa que el segon sospitós, el seu germà Myles Sanderson, de 30 anys, segueix en parador desconegut.

La comandanta de la Policia Montada a Saskatchewan, Rhonda Blackmore, va advertir que Myles Sanderson podria estar ferit i és molt perillós. La comandanta va revelar que el cos de Damien va ser localitzat en una àrea boscosa prop d’una vivenda a la reserva indígena de James Smith Cree Nation, a Saskatchewan, que estava sent investigada per agents de la Policia.

La responsable policial no va descartar que Damien Sanderson morís a conseqüència d’un enfrontament amb el seu germà. «Myles té un llarg historial criminal tant amb delictes contra persones com contra la propietat. Myles s’enfronta a tres càrrecs d’homicidi i està sent buscat. El considerem armat i perillós. Que ningú s’acosti a ell», va afirmar Blackmore.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el cap de la Policia de Regina, la capital de Saskatchewan, Evan Bray, va reiterar durant la roda de premsa que se sospita que Myles Sanderson és a la ciutat. Bray va afirmar que diumenge la Policia va rebre informació sobre la presència a Regina d’un vehicle amb dues persones, una de les quals seria Myles Sanderson. El cap de la Policia va declarar que la informació «continua sent rellevant» i que han confirmat algunes de les informacions que demostrarien la presència del fugit a la capital de Saskatchewan.

Els atacs amb arma blanca es van produir diumenge a James Smith Cree Nation, on viuen unes 1.000 persones, i a la pròxima comunitat de Weldon, de 200 habitants.