Sense supervivents

Set morts en un accident d’helicòpter a Itàlia

A l’avió sinistrat viatjaven quatre passatgers turcs i dos libanesos, a més d’un pilot italià

Set morts en un accident d’helicòpter a Itàlia
1
Es llegeix en minuts
France Presse

Set cossos han sigut trobats aquest dissabte entre les restes d’un helicòpter que va desaparèixer dijous a les muntanyes del nord d’Itàlia, han donat a conèixer els serveis d’emergència, que no van reportar sobrevivents.

Quatre ciutadans turcs anaven a bord de l’helicòpter, ha explicat el Ministeri de Relacions Exteriors de Turquia, mentre que els mitjans italians també han indicat la presència de dos libanesos.

El pilot era italià, originari de Venècia, segons ha informat l’agència de notícies Ansa, que ha explicat que les altres víctimes es trobaven en un viatge de negocis.

En recerca des de dijous

«Després que les restes de l’avió desaparegut fossin trobades a la muntanya Cusna el 9 de juny, els cossos lamentablement sense vida de les set persones a bord van ser trobats entre les restes», ha anunciat el cos de bombers italians a Twitter. «No s’han trobat sobrevivents», ha afegit el Servei de Rescat Alpí a Twitter.

En una nota de premsa publicada divendres, abans de la troballa de les restes, el Ministeri d’Afers Estrangers de Turquia havia confirmat que quatre dels seus nacionals anaven a bord d’aquest helicòpter que va desaparèixer després de sortir dijous de la ciutat de Lucca.

Notícies relacionades

La Força Aèria Italiana, els bombers i els serveis policials han participat en la recerca. El mal temps va dificultar els primers intents de localització de l’helicòpter, que va desaparèixer en una zona muntanyosa escassament poblada.

En un vídeo publicat a Twitter, un portaveu de la Força Aèria Italiana va dir el dissabte que els equips de rescat van haver de caminar fins al lloc, on van trobar-ho «tot cremat».