EUA

Sis membres de la delegació d’Haití dels Special Olympics estan desapareguts, segons la CNN

  • Cinc no són atletes i l’altre és un adult amb discapacitat intel·lectual

Sis membres de la delegació d’Haití dels Special Olympics estan desapareguts, segons la CNN

Twitter

1
Es llegeix en minuts

Sis membres de la delegació haitiana per als Special Olympics estan desapareguts, segons ha informat la CNN després d’un informe de l’oficina del xèrif del comtat d’Osceola. Antione Mithon, Nicholson Fontilus, Peter Berlus, Anderson Petit-Frere, Steevenson Jacquet i Oriol Jean, d’entre 18 i 32 anys, eren als Estats Units per participar en una competició futbolística. El grup participava en partits dels Special Olympics 2022 que es disputaven a Orlando. El partits van començar diumenge passat i continuaran fins al 12 de juny.

Notícies relacionades

«Els individus són tots adults: cinc no són atletes dels Special Olympics i l’altre és un adult amb discapacitat intelecutal», ha informat l’organització de l’esdeveniment esportiu a la CNN. «El seu benestar és la nostra principal preocupació. Les autoritats locals han assegurat que no hi ha indicis que facin creure que la salut i la seguretat de cap d’ells estigui en perill. Els hem declarat com a desapareguts per poder augmentar l’abast i l’efectivitat de les activitats que despleguen les forces de la llei».

Els sis homes van desaparèixer a Kissimmee, al sud d’Orlando, i no se’ls ha vist des de les 14.30 hores de dilluns passat, segons l’informe de l’oficina del xèrif. Tots ells havien entregat les claus de les habitacions on s’allotjaven i van deixar allà els equipatges i les pertinences.