‘Elongate’

Space X va pagar 236.000 euros per silenciar una denúncia d’assetjament sexual contra Elon Musk

Una assistent de vol va denunciar el 2016 que el magnat li va ensenyar el seu penis erecte, li va tocar la cama i li va oferir un cavall a canvi d’un massatge eròtic

Space X va pagar 236.000 euros per silenciar una denúncia d’assetjament sexual contra Elon Musk

AFP / BRENDAN SMIALOWSKI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Space X, l’empresa aeroespacial creada per Elon Musk, va pagar 236.000 euros per silenciar una assistent de vol que va denunciar el magnat per assetjament sexual i conducta sexual inapropiada. L’hostessa va acusar a Musk d’haver-li ensenyat el seu penis erecte, de tocar-li la cama sense consentiment i d’oferir-li un cavall a canvi d’un massatge eròtic durant un vol de la companyia, el 2016. El magnat nega els fets i treu ferro a Twitter. «Podem utilitzar ‘Elongate’ com a nom d’escàndol. És una mica perfecte», ha escrit en un tuit, seguit d’una icona de riure.

Després que es conegués la notícia, revelada pel mitjà de comunicació especialitzat en economia ‘Business Insider’, Musk ha acudit a Twitter per negar els fets. Afirma que els atacs dirigits a a ell «s’han de veure a través d’una lent política» i això forma part del seu «manual d’estratègia estàndard (i menyspreable)». «I, perquè consti, aquestes acusacions salvatges són completament falses», va escriure més tard a la xarxa social.